Träningsresa Gran Canaria

Följ med oss på träningsresa till världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Önskar du en varierande och utmanande träning tillsammans med andra? Kanske behöver du en push i rätt riktning med din träning samtidigt som du vill befinna dig i ett fantastiskt klimat? Vill du fylla på med ny energi och motivation? Då är Welltours träningsresa Gran Canaria verkligen något för dig.

Du får ett fullspäckat träningsschema att välja och vraka ifrån. Du är med på den och de aktiviteter som du själv vill. Här finns alla möjligheter att våga ta steget och utmana sig själv lite mera och lite tuffare än tidigare, allt under coachning från våra Skandinaviska tränare och instruktörer.
Welltours träningsresor Gran Canaria passar utmärkt för både dig som är motionär, nybörjare, mera erfaren som elitmotionär och elitidrottare.

Nästa Träningsresa 2020:
Våren 2020- Kommer snart!
Hösten 2020- Kommer snart!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Träningsresa

Många av passen hålls direkt på vår härliga sandstrand med sanden som enda och naturligt motstånd. Välj mellan svettigt utmanande pass som tex:
-Core, tuffa och varierande pass för den så viktiga bålen.
-Bootylegs, här får rumpan och benen sitt, garanterad träningsvärk utlovas.
-Cardiointervaller, intensiv konditionsträning och svettigt värre.
-Beach workout, genomgående träning för hela kroppen.
-Crossfit, högintensiv varierande träning och en mix av styrka och cardio.
-Vattenaerobics, trodde du inte att du kan få en tuff workout i vår pool? Vi får dig att tänka om

På Welltours träningsresa Gran Canaria så får du en härlig mix av fyspass som innehåller styrka, kondition, intervallträning, koordination och balans.

Träningen sker oftast utomhus i vårt underbara klimat, ofta direkt på den fina stranden och med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

På alla våra träningsresor utomlands så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på morgonen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Varför inte ta med din egen frukost att avnjuta direkt på den lugna finkorniga sandstranden efter morgonens svettiga träningspass och först efter ett svalkande dopp i havet?

Gruppresor utomlands

Samtliga pass och aktiviteter leds av vårt Skandinaviska team av fystränare, instruktörer och tidigare utlandsproffs som alla står redo att få oss att svettas ordentligt tillsammans.

Under alla våra träningsresor utomlands så står även vårt suveräna team av Skandinaviska massörer och idrottsmassörer till ert förfogande. Du som åker med oss kommer att ha möjlighet att boka behandlingar till ett rabatterat pris, 100% nöjd kund garanti utlovas. Du kan boka dina behandlingar på förhand: info@welltours.se eller direkt på plats med oss.

Vad gör vi mer?

-I alla våra träningsresor utomlands så kommer du även att ha möjlighet att boka underbara spabehandlingar som manikyr, pedikyr och ansiktsbehandlingar. Alla behandlingar som du önskar boka får du som sagt även till ett rabatterat pris som resenär med Welltours. Du kan förhandsboka dina behandlingar innan din resa via: info@welltours.se eller göra det direkt på plats med oss.

 

Grupp på strand

Våra träningsresor passar privatpersoner, par, tjej/killgänget som föreningar. Skulle ni ha särskilda önskemål eller behov under er träningsresa så skräddarsyr vi den efter era önskemål.

Vi lovar dig en träningsresa utöver det vanliga som är varierande, utmanande och en otroligt rolig träningsvecka med funktionell utomhusträning i världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Den sköna träningsvärken får du på köpet.

Vad säger våra tidigare gäster?

“Personligt bemötande av världsklass och individuellt anpassad effektiv träning med resultat! Vi ses igen!”
-Mattias Haag, Norrköping, Sverige

Följ oss på Instagram!

Exempelschema på en vecka hos oss

*Med förbehåll för ändringar

Står ni under läkarvård hemma? Konsultera alltid läkare innan er resa.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018