Träningsresa

Följ med oss på träningsresa till världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Önskar du en varierande och utmanande träning tillsammans med andra? Kanske behöver du en push i rätt riktning med din träning samtidigt som du vill befinna dig i ett fantastiskt klimat? Vill du fylla på med ny energi och motivation? Då är Welltours träningsresa Gran Canaria verkligen något för dig.

Träningsresor 2018:
23-30 April
7-14 Maj
10-17 September

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Heading towards greater health

På Welltours träningsresa Gran Canaria så får du en härlig mix av fyspass som innehåller styrka, kondition, intervallträning, koordination och balans.

Träningen sker oftast utomhus i vårt underbara klimat, ofta direkt på den fina stranden och med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

På alla våra träningsresor utomlands så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på morgonen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Varför inte ta med din egen frukost att avnjuta direkt på den lugna finkorniga sandstranden efter morgonens svettiga träningspass och först efter ett svalkande dopp i havet?

Gruppresor utomlands

Samtliga pass och aktiviteter leds av vårt Skandinaviska team av fystränare, instruktörer och tidigare utlandsproffs som alla står redo att få oss att svettas ordentligt tillsammans.

Under alla våra träningsresor utomlands så står även vårt suveräna team av Skandinaviska massörer och idrottsmassörer till ert förfogande. Du som åker med oss kommer att ha möjlighet att boka behandlingar till ett rabatterat pris, 100% nöjd kund garanti utlovas. Du kan boka dina behandlingar på förhand: info@welltours.se eller direkt på plats med oss.

För alla er som lyxa till det lite extra mellan alla de roliga träningspassen så finns även våra spaterapeuter redo för dig som önskar sköna spabehandlingar som manikyr, pedikyr och härliga ansiktsbehandlingar.

Grupp på strand

Våra träningsresor passar privatpersoner, par, tjej/killgänget som föreningar. Skulle ni ha särskilda önskemål eller behov under er träningsresa så skräddarsyr vi den efter era önskemål.

Vi lovar dig en träningsresa utöver det vanliga som är varierande, utmanande och en otroligt rolig träningsvecka med funktionell utomhusträning i världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Den sköna träningsvärken får du på köpet.

Vad säger våra tidigare gäster?

“Personligt bemötande av världsklass och individuellt anpassad effektiv träning med resultat! Vi ses igen!”
-Mattias Haag, Norrköping, Sverige

Följ oss på Instagram!

Vårt hälso-och träningshotell:

Hotell Revoli

Hotell Revoli

Ett fyrstjärnigt hotell som är ligger lugnt till men med närhet till  strand och shoppingcentrum.

Våra priser

(Hotell inklusive aktiviteter per person i delat dubbelrum)

  • 23-30 April: 495€/person inkl. Frukost

  • 7-17 Maj: 495€/person inkl. Halvpension

  • 10-17 September: 495€/person inkl. Halvpension

Exempelschema på en vecka hos oss

*Med förbehåll för ändringar

Står ni under läkarvård hemma? Konsultera alltid läkare innan er resa.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2017-2018