Welltours Reseförsäkring genom Europeiska ERV

Vi på Welltours samarbetar med Europeiska ERV. På så vis så har vi lyckats tagit fram bästa reseförsäkring för just dig under din resa. Europeiska ERV är experter på reseförsäkringar till alla resmål världen över och ger alltid dig som resenär trygghet:

Av ERV får du trygghet vart än du önskar resa i världen genom ERV:s unika service.

Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 7 miljoner bank- och kreditkort. Vidare tillhandahåller även ERV specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV ingår i ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Vi på Welltours rekommenderar alltid att har en reseförsäkring om olyckan skulle vara framme. Vad gäller bästa reseförsäkring hos ERV så gäller den självklart om du reser med oss på Welltours till Gran Canaria eller om du ska resa med något annat företag någon annanstans i världen, just därför är ERV så bra.

För alla er som åker med oss på Welltours så erbjuder vi tillsammans med ERV bästa reseförsäkring bas/plus. Här kommer du automatiskt till erbjudandet gällande bästa reseförsäkring.

Du får även trygga reseförsäkringar av ERV gällande:

Vi på Welltours rekommenderar dig som sagt alltid att köpa en reseförsäkring om något oförutsett ändå skulle ske före, under eller efter din resa.  Detta gäller såklart oavsett om du åker med oss på Welltours eller med någon annan aktör till något annat- eller andra resmål världen över. Att ha en reseförsäkring är inte bara en trygghet för dig själv utan också för alla nära och kära på hemmaplan.

*Welltours samarbetar med Europeiska ERV men ansvarar inte för eventuella konflikter med företaget. Vid köp genom länkknapparna erhåller Welltours en liten provision för varje köpt försäkring.*