Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol4/k2/16uh8twyvwl8rc2/welltours.se/public_html/wp-content/themes/lovetravel/functions.php on line 447
Welltours Hälsoresa till Kanarieöarna- södra Gran Canaria

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hälsoresa Gran Canaria

Önskar du få en härlig mix av aktiviteter, skonsam rörelseträning, rehabilitering och ändå skön avkoppling i ett av världens allra bästa åretruntklimat? Welltours hälsoresor till Gran Canaria ger dig allt detta och lite till.

-Vad sägs om roliga, mjuka och varierande gruppaktiviteter direkt på den fina sandstranden eller i lummigt område och med din kropp som ett bra och naturligt motstånd?

-I din hälsoresa Gran Canaria så ingår även sköna och avkopplande aktiviteter som yoga i soluppgången. Ta med din egen frukost och njut av en god frukost efter ett härligt morgondopp i havet och efter vi är klara med vår morgonyoga. Den fina sandstranden har vi nästan helt för oss själva under vårt morgonpass.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

Nästa hälsoresa 2020:
4.e-13 Maj (9 nätter)
Pris fr. 890€

Tamara (Tamy) Miranda

Welltours Koordinator

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”3525″ img_size=”large”][vc_empty_space][vc_column_text]

Vi vill presentera vår kommande resa till vackra och populära San Agustín!

På den berömda “svenskorten” kommer nästa hälsoresa att gå av stapeln där vi bor i bungalows med härlig uteplats och självhushåll.  Ett bungalowområde som har massor att erbjuda och med endast 5 minuters promenad från stranden! Området är grönt och lummigt och erbjuder en avslappnad miljö, perfekt för en skön vecka i hälsans tecken.

På området erbjuds dessutom:

3st. Poolområden, Restaurang, Minimarket, Tennisbana, Putting green, Boulebana m.m.

Under vår resa så kommer vi även att åka till Europas enda kaffeplantage samt ha en härlig trivselkväll tillsammans! Läs mer om det nedan.

Nästa resa blir sker den  4 Maj – 13 Maj 2020 (9 nätter) och i priset nedan ingår flyg från Sthlm t/r, transfer, del i dubbelrum/bungalow, frukost, alla våra aktiviteter samt utflykten.

Gör din förbokning redan idag!

PRIS: fr. 890€/person

(Villkor för resan är att det blir minst 10 deltagare)

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Boka här!” color=”primary” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwelltours.se%2Fbokningsforfragan%2F||”][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”3528,3531,3529,3533″ css=”.vc_custom_1551949325994{margin-left: 250px !important;}”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]Exempel på våra aktiviteter:

-Gruppgymnastik. Vi blandar latinska rytmer med härligt svängiga låtar som vi alla känner igen för att få upp pulsen och utmana vår rörlighet.

-Yoga. En av de nu populäraste träningsformer som finns. Fördelen med yoga är att den går att anpassas till utövaren, så glöm att slå knut på dig själv, här fokuserar vi på balans, flexibilitet och rörlighet direkt på stranden eller på en lummig gräsmatta. Tänk att väcka kroppen med detta i soluppgång.

-Vattengymnastik. Till en mix av gamla godingar och nyare musikbeats så låter vi vår kropp utmanas i hotellets utomhuspool. Bra varierande, utmanande men ändå en väldigt skonsam träning för vår kropp.

-Rehab i pool. Här är fokus på rörlighet där vi skonsamt går igenom skadebenägna muskler, skelett och leder. Utföres i ett lugnt och behagligt tempo.

-Trivselkväll med tapas och Sangría. En av kvällarna myser vi tillsammans där Welltours bjuder på klassisk spansk Sangría och en härlig blandning tapas att mumsa på samtidigt som gruppen får lära känna varandra, skratt utlovas! (Även alkoholfritt alternativ kommer att erbjudas.)

-Halvdagsutflykt till Agaetedalen. På Gran Canaria finns Europas enda kaffeplantage och efter en bussresa till nordvästra delen av ön går vi en guidad visning på deras marker. Här får vi njuta av utsikten av lummiga berg, vinodlingar samt alla möjliga exotiska frukter. Vi avnjuter en lätt lunch där vi också får smaka på deras egna produkter som både odlas och förädlas på plats! Glöm inte kameran.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3537″ img_size=”700×300″ add_caption=”yes”][vc_column_text]Fantastisk utsikt över Agaetedalen! Vi tar med dig till en vacker del av ön som får turister har sett. Utflykten ingår i priset.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Boka här!” color=”primary” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwelltours.se%2Fbokningsforfragan%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Vad säger våra tidigare gäster?

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3058″ img_size=”150×150″ alignment=”right”][vc_empty_space][vc_column_text]

“En fantastisk hjelp! Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp! Smertelindring og god veiledning! Fantastisk! Kunnskapsrik! Tar smerter på alvor!”
-Winnie Engevold, 59 år, Larkollen, Norge

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3046″ alignment=”right”][vc_empty_space][vc_column_text]

“Vi hade det jättebra! Aktiviteterna var roliga, omväxlande och lagom utmanande.”
– Ann-Christine Andersson, 65 år, Norråker, Sverige

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

“För mitt brutna ben så var programmet med rehabilitering toppen. Vi kommer tillbaka nästa år också!”
-Britt-Marie Johansson, 63 år, Eskilstuna, Sverige

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3195″ alignment=”right”][vc_empty_space][vc_column_text]

“För 9 år sedan var jag med om en svår trafikolycka där jag nästan miste livet. Andreas behandling har varit och är en stor hjälp i min rehabilitering, jag är väldigt glad och tacksam över den behandling jag fått och som jag fortsatt kommer tillbaka till”
-Laila Ask, 70 år, Berlevåg, Norge

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Du kan även välja till massagebehandlingar till ett rabatterat pris från vårt Skandinaviska och proffsiga team av massörer och massageterapeuter är en annan sak som du kan njuta av under din hälsoresa Gran Canaria. 

Här  kan vi med stolthet utlova att vårt team av massörer och terapeuter är bland de bästa och mest erfarna som finns att finna i branschen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3314″ img_size=”700×300″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]Welltours resor passar ung som äldre, tränad som otränad och är som klippt och skuren för både privatpersoner, grupper, företag och föreningar. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga. Aktiviteterna hålls tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på dagen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Alla våra hälsoresor utomlands är även perfekt anpassade för dig med tex. reumatism, astma/allergi, fibromyalgi m.m. Har du särskilda önskemål eller behov för dig själv och/eller för din grupp, kontakta oss så skräddarsyr vi er resa.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1558612311459{margin-left: px !important;}”]

Welltours samarbetar med svenska och norska resebyråer.

Sedan 2018 samarbetar vi med resebyråer för att bättre kunna erbjuda ett helhetskoncept. Med en resebyrå i ryggen så kan man som resenär känna sig trygg i att alla delar av resan fungerar där de kan bidra med sin expertis kring olika delar av ett researrangemang.

 

Köp en reseförsäkring!

Har man otur så kan olyckan vara framme. Därför rekommenderar vi alltid att du ser till att vara ordentligt försäkrad ifall något skulle ske.

Ett förslag på en bra försäkring är genom Europeiska ERV där man kan välja “Plus” eller “Bas”, klicka på knappen nedan så kommer du direkt till sidan.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Köp försäkring” color=”primary” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftrack.adtraction.com%2Ft%2Ft%3Fa%3D297967547%26as%3D1303585774%26t%3D2%26tk%3D1||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1514037899714{margin-right: 2px !important;margin-left: 20px !important;}”][vc_empty_space][vc_single_image image=”3065″ alignment=”right”][vc_empty_space][vc_column_text]

Följ oss på Instagram!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”instagram”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Boka här!” color=”primary” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwelltours.se%2Fbokningsforfragan%2F||”][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row]


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018