Hälsoresa Gran Canaria

Önskar du få en härlig mix av aktiviteter, skonsam rörelseträning, rehabilitering och ändå skön avkoppling i ett av världens allra bästa åretruntklimat? Welltours hälsoresor till Gran Canaria ger dig allt detta och lite till.

-Vad sägs om roliga, mjuka och varierande gruppaktiviteter direkt på den fina sandstranden eller i lummigt område och med din kropp som ett bra och naturligt motstånd?

-I din hälsoresa Gran Canaria så ingår även sköna och avkopplande aktiviteter som yoga i soluppgången. Ta med din egen frukost och njut av en god frukost efter ett härligt morgondopp i havet och efter vi är klara med vår morgonyoga. Den fina sandstranden har vi nästan helt för oss själva under vårt morgonpass.

Nästa hälsoresa:
På grund av rådande omständigheter så avvaktar vi med att boka nästa resa, vi håller tummarna för att vi är igång till hösten 2021!

Tamara (Tamy) Miranda

Welltours Koordinator

(Avlyst p.g.a. Covid-19)

Vi vill presentera vår kommande resa till vackra och populära San Agustín!

På den berömda ”svenskorten” kommer nästa hälsoresa att gå av stapeln där vi bor i bungalows med härlig uteplats och självhushåll.  Ett bungalowområde som har massor att erbjuda och med endast 5 minuters promenad från stranden! Området är grönt och lummigt och erbjuder en avslappnad miljö, perfekt för en skön vecka i hälsans tecken.

På området erbjuds dessutom:

3st. Poolområden, Restaurang, Minimarket, Tennisbana, Putting green, Boulebana m.m.

Under vår resa så kommer vi även att åka till Europas enda kaffeplantage samt ha en härlig trivselkväll tillsammans! Läs mer om det nedan.

Nästa resa blir sker den  9 September- 16 September 2020 (7 nätter) och i priset nedan ingår flyg från Sthlm t/r, transfer, del i dubbelrum/bungalow, frukost, alla våra aktiviteter samt utflykten.

Gör din förbokning redan idag!

PRIS: fr. 895€/person

(Villkor för resan är att det blir minst 10 deltagare, pris för flyg från Köpenhamn samt en längre resa finns vid efterfrågan)

Vad ingår?

-Flyg t/r från Arlanda (alternativ från Köpenhamn och/eller Oslo erbjuds vid efterfrågan)

-Transfer t/r från flygplats till Rocas Rojas i San Agustín

-Frukostbuffé varje morgon på närliggande hotell (Hotell New Folias 5-7 minuters promenad)

-Lätta tränings aktiviteter dagligen (1-2 ggr)

-Utflykt

-Trivselkväll med mat, sangría och mingel.

-Koststund då vi bl.a pratar om- och provsmakar nyttiga alternativ de vanliga råvaror.

-Goodiebag med träningslinne/t-shirt samt lite överraskningar

(Eller fyll i formuläret längst ner)

Exempel på våra aktiviteter:

-Gruppgymnastik. Vi blandar latinska rytmer med härligt svängiga låtar som vi alla känner igen för att få upp pulsen och utmana vår rörlighet.

-Yoga. En av de nu populäraste träningsformer som finns. Fördelen med yoga är att den går att anpassas till utövaren, så glöm att slå knut på dig själv, här fokuserar vi på balans, flexibilitet och rörlighet direkt på stranden eller på en lummig gräsmatta. Tänk att väcka kroppen med detta i soluppgång.

-Vattengymnastik. Till en mix av gamla godingar och nyare musikbeats så låter vi vår kropp utmanas i hotellets utomhuspool. Bra varierande, utmanande men ändå en väldigt skonsam träning för vår kropp.

-Rehab i pool. Här är fokus på rörlighet där vi skonsamt går igenom skadebenägna muskler, skelett och leder. Utföres i ett lugnt och behagligt tempo.

-Trivselkväll med tapas och Sangría. En av kvällarna myser vi tillsammans där Welltours bjuder på klassisk spansk Sangría och en härlig blandning tapas att mumsa på samtidigt som gruppen får lära känna varandra, skratt utlovas! (Även alkoholfritt alternativ kommer att erbjudas.)

-Halvdagsutflykt till Agaetedalen. På Gran Canaria finns Europas enda kaffeplantage och efter en bussresa till nordvästra delen av ön går vi en guidad visning på deras marker. Här får vi njuta av utsikten av lummiga berg, vinodlingar samt alla möjliga exotiska frukter. Vi avnjuter en lätt lunch där vi också får smaka på deras egna produkter som både odlas och förädlas på plats! Glöm inte kameran.

canary-1123098_1280

Fantastisk utsikt över Agaetedalen! Vi tar med dig till en vacker del av ön som får turister har sett. Utflykten ingår i priset.

(Eller fyll i formuläret längst ner)

Vad säger våra tidigare gäster?

Winnie.
”En fantastisk hjelp! Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp! Smertelindring og god veiledning! Fantastisk! Kunnskapsrik! Tar smerter på alvor!”
-Winnie Engevold, 59 år, Larkollen, Norge
”Vi hade det jättebra! Aktiviteterna var roliga, omväxlande och lagom utmanande.”
– Ann-Christine Andersson, 65 år, Norråker, Sverige
”För mitt brutna ben så var programmet med rehabilitering toppen. Vi kommer tillbaka nästa år också!”
-Britt-Marie Johansson, 63 år, Eskilstuna, Sverige
”För 9 år sedan var jag med om en svår trafikolycka där jag nästan miste livet. Andreas behandling har varit och är en stor hjälp i min rehabilitering, jag är väldigt glad och tacksam över den behandling jag fått och som jag fortsatt kommer tillbaka till”
-Laila Ask, 70 år, Berlevåg, Norge

Du kan även välja till massagebehandlingar till ett rabatterat pris från vårt Skandinaviska och proffsiga team av massörer och massageterapeuter är en annan sak som du kan njuta av under din hälsoresa Gran Canaria. 

Här  kan vi med stolthet utlova att vårt team av massörer och terapeuter är bland de bästa och mest erfarna som finns att finna i branschen.

Temaresor 1

Welltours resor passar ung som äldre, tränad som otränad och är som klippt och skuren för både privatpersoner, grupper, företag och föreningar. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga. Aktiviteterna hålls tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på dagen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Alla våra hälsoresor utomlands är även perfekt anpassade för dig med tex. reumatism, astma/allergi, fibromyalgi m.m. Har du särskilda önskemål eller behov för dig själv och/eller för din grupp, kontakta oss så skräddarsyr vi er resa.

Welltours samarbetar med svenska och norska resebyråer.

Sedan 2018 samarbetar vi med resebyråer för att bättre kunna erbjuda ett helhetskoncept. Med en resebyrå i ryggen så kan man som resenär känna sig trygg i att alla delar av resan fungerar där de kan bidra med sin expertis kring olika delar av ett researrangemang.

 

Köp en reseförsäkring!

Har man otur så kan olyckan vara framme. Därför rekommenderar vi alltid att du ser till att vara ordentligt försäkrad ifall något skulle ske.

Ett förslag på en bra försäkring är genom Europeiska ERV där man kan välja ”Plus” eller ”Bas”, klicka på knappen nedan så kommer du direkt till sidan.

FAQ- Vanliga frågor & svar

Jag är intresserad av er hälsoresa och tycker utflykten verkar intressant, ingår den i priset?

Vår utflykt ingår alltid i priset. Utflykten är en halvdagsutflykt där resa t.o.r, svensk guide, föreläsning och rundvandring på plats samt lättare lunch även ingår. En av våra vanligaste och mest uppskattde utflykter går till den fantastisk vackra Agaetedalen som bl.a har Europas enda kaffeplantage.

Får min gubbe följa med på hälsoresan fast han inte vill vara med aktiviteterna?

Din gubbe är så välkommen att följa med ändå. Det är vanligt att vi har många par och vänner som kommer till oss där ena parten inte önskar vara med i aktiviteterna utan endast önskar njuta av en semester. Parten som inte önskar vara med på aktiviteterna betalar heller såklart inte för detta.

Är det långt mellan aktiviteterna?

Bungalowsområdet som vi bor på är stort, vi har ändå försökt att lägga aktiviteterna på bästa möjliga ställe för att det ska passa så bra som möjligt för alla. Man får dock vara förberedd på att det ibland kan vara 10-15 min. promenad till någon eller flera av aktiviteterna. Detta gäller även för frukosten som serveras på närliggande hotell.

Följ oss på Instagram!

  • Something is wrong.
    Instagram token error.
    Follow
    Hämta fler

    info@welltours.se© Welltours.se | 2020

Partners

 

Website by Welltours is licensed under CC BY-NC-ND 4.0