Hälsoresa Gran Canaria

Önskar du få en härlig mix av aktiviteter, skonsam rörelseträning, rehabilitering och ändå skön avkoppling i ett av världens allra bästa åretruntklimat? Welltours hälsoresor till Gran Canaria ger dig allt detta och lite till.

-Vad sägs om roliga, mjuka och varierande gruppaktiviteter direkt på den fina sandstranden eller i lummigt område och med din kropp som ett bra och naturligt motstånd?

-I din hälsoresa Gran Canaria så ingår även sköna och avkopplande aktiviteter som yoga i soluppgången. Ta med din egen frukost och njut av en god frukost efter ett härligt morgondopp i havet och efter vi är klara med vår morgonyoga. Den fina sandstranden har vi nästan helt för oss själva under vårt morgonpass.

Nästa hälsoresa:

Nu ser vi med tillförsikt på kommande tid efter en paus i resandet! Välkomna att höra av er med intresse för våra kommande resor!

ta04
Tamara (Tamy) Miranda
Koordinator

Vi vill presentera vår kommande resa till vackra och populära San Agustín!

På den berömda “svenskorten” kommer nästa hälsoresa att gå av stapeln där vi bor i bungalows med härlig uteplats och självhushåll.  Ett mysigt hotell som är av medelstorlek vilket ger mer av en familjär känsla och med endast 5 minuters promenad till stranden! Området är grönt och lummigt och erbjuder en avslappnad miljö, perfekt för en skön vecka i hälsans tecken.

På området erbjuds dessutom:

Restaurang, apotek och närhet till centret med en massa restauranger.

Under vår resa så kommer vi även att åka till Europas enda kaffeplantage samt ha en härlig trivselkväll tillsammans! Läs mer om det nedan.

Nästa resa blir sker den  3 Oktober- 10 Oktober 2022 (7 nätter) och i priset nedan ingår flyg från Sthlm t/r, transfer, del i dubbelrum/bungalow, frukost, alla våra aktiviteter samt utflykten.

Vad ingår?

Gör din förbokning redan idag!

PRIS: fr. 895€/person

(Villkor för resan är att det blir minst 10 deltagare, pris för flyg från Köpenhamn samt en längre resa finns vid efterfrågan)

Exempel på våra aktiviteter

  • Gruppgymnastik. Vi blandar latinska rytmer med härligt svängiga låtar som vi alla känner igen för att få upp pulsen och utmana vår rörlighet.
  • Yoga. En av de nu populäraste träningsformer som finns. Fördelen med yoga är att den går att anpassas till utövaren, så glöm att slå knut på dig själv, här fokuserar vi på balans, flexibilitet och rörlighet direkt på stranden eller på en lummig gräsmatta. Tänk att väcka kroppen med detta i soluppgång.
  • Vattengymnastik. Till en mix av gamla godingar och nyare musikbeats så låter vi vår kropp utmanas i hotellets utomhuspool. Bra varierande, utmanande men ändå en väldigt skonsam träning för vår kropp.
  • Rehab i pool. Här är fokus på rörlighet där vi skonsamt går igenom skadebenägna muskler, skelett och leder. Utföres i ett lugnt och behagligt tempo.
  • Trivselkväll med tapas och Sangría. En av kvällarna myser vi tillsammans där Welltours bjuder på klassisk spansk Sangría och en härlig blandning tapas att mumsa på samtidigt som gruppen får lära känna varandra, skratt utlovas! (Även alkoholfritt alternativ kommer att erbjudas.).
  • Halvdagsutflykt till Agaetedalen. På Gran Canaria finns Europas enda kaffeplantage och efter en bussresa till nordvästra delen av ön går vi en guidad visning på deras marker. Här får vi njuta av utsikten av lummiga berg, vinodlingar samt alla möjliga exotiska frukter. Vi avnjuter en lätt lunch där vi också får smaka på deras egna produkter som både odlas och förädlas på plats! Glöm inte kameran.

Fantastisk utsikt över Agaetedalen! Vi tar med dig till en vacker del av ön som får turister har sett. Utflykten ingår i priset.

Lyxa till det med massage

Du kan även välja till massagebehandlingar till ett rabatterat pris från vårt Skandinaviska och proffsiga team av massörer och massageterapeuter är en annan sak som du kan njuta av under din hälsoresa Gran Canaria. 

Här  kan vi med stolthet utlova att vårt team av massörer och terapeuter är bland de bästa och mest erfarna som finns att finna i branschen.

Våra aktiviteter anpassas till dig

Welltours resor passar ung som äldre, tränad som otränad och är som klippt och skuren för både privatpersoner, grupper, företag och föreningar. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga. Aktiviteterna hålls tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på dagen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Alla våra hälsoresor utomlandsär även perfekt anpassade för dig med tex. reumatism, astma/allergi, fibromyalgi m.m. Har du särskilda önskemål eller behov för dig själv och/eller för din grupp, kontakta oss så skräddarsyr vi er resa.

Welltours samarbetar med svenska och norska resebyråer.

Sedan 2018 samarbetar vi med resebyråer för att bättre kunna erbjuda ett helhetskoncept. Med en resebyrå i ryggen så kan man som resenär känna sig trygg i att alla delar av resan fungerar där de kan bidra med sin expertis kring olika delar av ett researrangemang.

Köp en reseförsäkring!

Har man otur så kan olyckan vara framme. Därför rekommenderar vi alltid att du ser till att vara ordentligt försäkrad ifall något skulle ske.

Ett förslag på en bra försäkring är genom Europeiska ERV där man kan välja “Plus” eller “Bas”, klicka på knappen nedan så kommer du direkt till sidan.

Vad säger våra tidigare gäster?

"Att få tillbringa en vecka hos Andreas och Tamara på Welltours borde alla få göra. Deras fantastiska förmåga att skapa både en familjär atmosfär och en professionell anda, gör att man som deltagare känner sig både omhändertagen och trygg."
Emelie Ceder
Örebro, Sverige
"Utflykten vi fick göra till vinplantagen Finca La Laja i Agaete var en höjdarupplevelse på alla sätt och vis. Sist men inte minst, trivselkvällen var även den en fullträff där alla fick möjlighet att lära känna varandra under gemytliga former."
Christina Skobowytsh
Örebro, Sverige
“Vi hade det jättebra! Aktiviteterna var roliga, omväxlande och lagom utmanande.”
Ann-Christine Andersson
Norråker, Sverige
“För mitt brutna ben så var programmet med rehabilitering toppen. Vi kommer tillbaka nästa år också!”
Britt-Marie Johansson
Eskilstuna, Sverige
“En fantastisk hjelp! Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp! Smertelindring og god veiledning! Fantastisk! Kunnskapsrik! Tar smerter på alvor!”
Winnie Engevold
Larkollen, Norge

Följ oss på Instagram!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

FAQ- Vanliga frågor & svar

Vår utflykt ingår alltid i priset. Utflykten är en halvdagsutflykt där resa t.o.r, svensk guide, föreläsning och rundvandring på plats samt lättare lunch även ingår. En av våra vanligaste och mest uppskattde utflykter går till den fantastisk vackra Agaetedalen som bl.a har Europas enda kaffeplantage.

Din gubbe är så välkommen att följa med ändå. Det är vanligt att vi har många par och vänner som kommer till oss där ena parten inte önskar vara med i aktiviteterna utan endast önskar njuta av en semester. Parten som inte önskar vara med på aktiviteterna betalar heller såklart inte för detta.

Bungalowsområdet som vi bor på är stort, vi har ändå försökt att lägga aktiviteterna på bästa möjliga ställe för att det ska passa så bra som möjligt för alla. Man får dock vara förberedd på att det ibland kan vara 10-15 min. promenad till någon eller flera av aktiviteterna. Detta gäller även för frukosten som serveras på närliggande hotell.