Gruppresor och företagsresor

Welltours företagsresor och gruppresor passar företaget, föreningen, kompisgänget, stora familjen, organisationen som för klassresan. Vi skräddarsyr alla företagsresorföreningsresor och övriga gruppresor, helt efter era egna önskemål och behov.

Vill ni ha Team-building? Fokusera på hälsa? Ha tillgång till konferensrum och ha aktiviteter endast andra halvan av dagen? Vi styr upp ett schema som passar er bäst utifrån ert ändamål för resan.

Hör av er med era önskemål!

Osäkra på vad ni vill ha eller har ni en lista med önskemål? Jag hjälper er att sätta ihop denperfekta resan för just er grupp.

ta04
Tamara (Tamy) Miranda
Koordinator
Företagsresor

Ni önskar - vi skräddarsyr

Ni får ett stort utbud av hotell som aktiviteter att välja mellan. Här vill vi återigen tipsa om många av de olika utflykterna och de olika upplevelserna som finns att se och göra på Gran Canaria. Trodde du att Gran Canaria enbart var stränder och torrt ökenklimat? Låt oss få visa dig gömda pärlor och ställen som du (och många andra med för den delen) inte trodde existerade på Gran Canaria.

Med oss får du och din grupp också möjligheter att välja och vraka mellan tex: Vatten- och sportaktiviteter samt massor av andra utflykter som aktiviteter. Det finns något för alla intressen och önskemål att välja mellan.

Är det kulturella upplevelser som önskas? Kanske vill ni lära er om den inhemska matkulturen? Eller är det padel som ni föredrar att hänge er i? Vi skräddarsyr er resa utefter era önskemål, vi finns här att sy ihop den kombination på resan som ni vill ha.

När ni vill lyxa till det

Med oss kan ni även välja att baka in behandlingar som gynnar kropp och själ. Vårt team består av utbildade terapeuter inom massage och spa och kan därför ge er det lilla extra. 

Är kroppen sliten efter en heldag med padel och simning? Då kan vi erbjuda djupgående idrottsmassage som passar perfekt för att lösa upp knutar samt behandla stela vader och ben.

För dig som bara önskar njuta av sköna och avslappnande spabehandlingar som manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandlingar så står våra duktiga spaterapeuter också till ert förfogande.

Välj och vraka och sätt ihop er egen resa eller låt oss skräddarsy era företagsresor som gruppresor helt och hållet.

Det skönaste klimatet i Europa

Welltours håller till på södra Gran Canaria. Här har vi det torraste, jämnaste och de varmaste temperaturerna på hela Gran Canaria. Den skandinaviska högsäsongen börjar i slutet av oktober och sträcker sig fram till slutet av mars/början av april och under denna period är vädret oftast som vid svensk högsommarvärme men kan under perioden december t.o.m. februari ibland vara en aning ostadigare. Mars och april är vårmånader och maj t.o.m. november så är temperaturen i topp. Att vara förberedd på värmen som väntar är att rekommendera. Att dricka ordentligt med vatten, inte vistas för länge i solen mitt på dagen, ha solskydd i form av lotion. Ha något på huvudet och att försöka sänka kroppstemperaturen med ett dopp i havet/bassängen med jämna mellanrum är välbehövligt.

Hör av er till oss med era önskemål och behov för er resa så återkommer vi med en offert. Vi lovar att se till att er resa blir till en succé.