Hur det hela började...

För att antal år sedan (2010) kom Andreas till ön på semester efter en livsförändrande skada som avslutade hans proffskarriär som innebandyspelare i Schweiz, och för att hitta livsgnistan och för att få hjälp i sin rehabilitering. När han åter var hemma kände han att han ville tillbaka till det aktiva livet han fört tidigare, men på ett annat sätt. Då väcktes tanken att åka ner och starta en verksamhet för att hjälpa andra att må bättre genom träning, massage och fysiobehandlingar. Med det kvalitativa arbetet och med den kundnöjdheten han arbetat upp (och inte minst med sin stora personlighet) fick han sedan erbjudandet av ett av ön större hotellkedjor att ta över ansvaret av Wellnessavdelningen på deras olika hotell runt om på Gran Canaria.

Andreas kände snart att han ville erbjuda något större och mer komplett till sina kunder. Där föddes idén till Welltours. Det spanska hälsoföretaget såg till slut sin soluppgång några år senare.

Andreas är medicinsk massageterapeut, idrottsmassör, personlig tränare och har diverse fysioutbildningar på meritlistan. Andreas jobbar även som huvudlärare på Welltours utbildningar under namnet Massage och Spaskolan.

Tamara (Tamy) är en Stockholmstjej som alltid är på språng. Hon utbildade sig inom försäljning och marknadsföring, och var mitt i karriären när kroppen började känna av stressen som det intensiva yrket krävde. Efter ett tufft men självklart beslut valde hon att ändra riktning och hamnade, med viss övertalning av Andreas, på soliga Gran Canaria. Tamy är massör och instruktör, och njuter av det lugnare tempot på södra Gran Canaria. Hon hjälper nu Andreas med att utforma, strukturera och utföra resorna ner till ön (samt att ibland ta ner Andreas på jorden när hon känner att det behövs).

Tamy är även lärare och kontaktperson på Massage och Spaskolan.

Vårt engagemang

Vi är de personer som ni har kontakt med före, under och efter resan. Vår ambition är inte att blir en stor researrangör, utan att få göra det vi brinner för, att hjälpa personer som behöver komma bort från den grå vardagen, till ett större välmående och kanske till att få nya vänner för livet. Familjärt och personligt engagemang är våra nyckelord.

I vårt team ingår även fler duktiga massörer och instruktörer och personal som kommer att hjälpa er alla på bästa möjliga sätt

ta03e

Kort fakta om Andreas:

ta04

Kort fakta om Tamy: