Vanliga frågor och svar

Om vår fasta resa som vi organiserar är på två veckor så kan det vara möjligt att endast vara med på ena veckan. Dock får man då välja mellan vecka 1 eller 2 och inte plocka dagar som man vill.

Priserna varierar beroende på olika faktorer. Våra inplanerade resor på sidan har fasta priser. Skulle man sedan ha speciella önskemål utöver det så kan detta även påverka slutpriset. Hör av er/dig till oss för mer information.

Klicka på fliken “boka här” och följ sedan de enkla instruktionerna eller mejla oss på info@welltours.se

Betalningen sker efter att bekräftelsen för bokningen gjorts. En faktura skickas till er e-postadress som ni betalar senast en månad efter att ni mottagit fakturan. Tillsammans med fakturan kommer alla specifikationer och villkor för er bokning.

Alla är välkomna på Welltours resor oavsett om ni bor på något av våra rabatterade hotell eller om ni har eget eller annat boende på plats. Med ett eget boende så betalar ni självklart endast för att delta på vårt aktivitetsprogram och inget annat. Är det så att ni vill boka ett separat boende genom oss så är detta också möjligt, bara återkom med era önskemål så hjälper vi er att hitta ett annat boende för resan.

Alla är välkomna på våra utannonserade resor, ung som äldre och tränad som otränad. Alla deltar helt och hållet efter sin egen förmåga och sina egna förutsättningar. Detsamma gäller våra aktiviteter, man är med på den/de man önskar vara med på.

Welltours personal är skandinaver och det är svenska och norska som är våra huvudspråk under våra resor men vi talar även engelska, tyska och spanska.

Du väljer fritt mellan svensk klassisk massage, terapeutisk massage, idrottsmassage och relaxmassage. Våra svenska massörer är några av Gran Canarias mest anlitade massörer och med lång erfarenhet och utbildning. Många kunder är återkommande kunder, du är i trygga händer. Du kan köpa till flera behandlingar om du så önskar och du kan få din massagebehandling precis på det hotell som du också bor på.

Vi har valt att jobba som en liten oberoende part för att erbjuda en så personlig, familjär och god service som möjligt, därför har vi valt att inte bli en resebyrå. Vi vill att våra kunder ska känna en trygghet i sitt val av att resa ner till oss, man vet vad man får och med personal som många av våra kunder har förtroende för och redan ofta har en relation till. Våra kunder vill oftast själva även köpa hem/jämföra vilket flyg som blir allra billigast och bäst just för dom och ifrån den flygplats de väljer att åka ifrån. Med det sagt så samarbetar vi med resebyråer så ett fast pris med flyg är inte uteslutet, dock kan vi inte lägga ut priser med flyg förrän vi har fastställda flygpriser.

På Gran Canaria landar alla flyg på Las Palmas flygplats (LPA). Därifrån tar man sig enkelt ner till södra sidan av ön där vi har våra arrangerade resor. I våra paket ingår transfer med buss eller större bil (beroende på gruppantal). När det är större grupp som bokat så ingår även svensk personal som personligen tar emot er på flygplatsen med en Welltours-skylt.

Ta gärna kontakt med oss genom e-post eller telefon och berätta för oss vilka åkommor det gäller, så hjälper vi dig vidare. Vi rekommenderar alltid att våra kunder rådgör med sin läkare innan avresa.

Vi rekommenderar alltid att man ser till att ha en reseförsäkring när man är ute och reser. Skulle man sakna en sådan så kan vi erbjuda er en reseförsäkring till fördelaktigt pris här.