Träningsresa Gran Canaria

Följ med oss på träningsresatill världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Önskar du en varierande och utmanande träning tillsammans med andra? Kanske behöver du en push i rätt riktning med din träning samtidigt som du vill befinna dig i ett fantastiskt klimat? Vill du fylla på med ny energi och motivation? Då är Welltours träningsresa Gran Canaria verkligen något för dig.

Du får ett fullspäckat träningsschema att välja och vraka ifrån. Du är med på den och de aktiviteter som du själv vill. Här finns alla möjligheter att våga ta steget och utmana sig själv lite mera och lite tuffare än tidigare, allt under coachning från våra Skandinaviska tränare och instruktörer.
Welltours träningsresor Gran Canaria passar utmärkt för både dig som är motionär, nybörjare, mera erfaren som elitmotionär och elitidrottare.

Träningsresa

Många av passen hålls direkt på vår härliga sandstrand med sanden som enda och naturligt motstånd. Välj mellan svettigt utmanande pass som tex:

På Welltours träningsresa Gran Canaria så får du en härlig mix av fyspass som innehåller styrka, kondition, intervallträning, koordination och balans.

Träningen sker oftast utomhus i vårt underbara klimat, ofta direkt på den fina stranden och med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

På alla våra träningsresor utomlands så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på morgonen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Varför inte ta med din egen frukost att avnjuta direkt på den lugna finkorniga sandstranden efter morgonens svettiga träningspass? Kanske har du barnen med på resan , spänt fast dem i joggingvagnen för en härlig runda i Maspalomas härliga sanddynor? För att sedan avsluta med svalkande dopp i havet? Ja allt detta och mängder av andra möjligheter har du om du åker på träningsresa med oss.

Vad säger våra tidigare gäster?

Nästa träningsresa:

Nu planerar vi framåt! Hösten 2022 och våren 2023 är kommande tillfällen, hör av dig vid intresse.

ta04
Tamara (Tamy) Miranda
Koordinator

Följ oss på Instagram!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Vi vill presentera vår kommande resa till vackra och populära San Agustín!

På den berömda “svenskorten” kommer nästa träninsgresa att gå av stapeln där vi bor i bungalows med härlig uteplats och självhushåll.  Ett bungalowområde som har massor att erbjuda och med endast 5 minuters promenad från stranden! Området är grönt och lummigt och erbjuder en avslappnad miljö, perfekt för en skön vecka i hälsans tecken.

På området erbjuds dessutom:

Pool, restaurang, apotek och närhet till både strand och center där en massa fler restauranger finns att tillgå.

Under vår resa så kommer vi även att åka till Europas enda kaffeplantage samt ha en härlig trivselkväll tillsammans! Läs mer om det nedan.

Nästa resa blir sker den  3 Oktober – 10 Oktober 2022 (7 nätter) och i priset nedan ingår flyg från Sthlm t/r, transfer, del i dubbelrum, frukost, alla våra aktiviteter samt utflykten.

Gör din förbokning redan idag!

PRIS: fr. 895€/person

(Villkor för resan är att det blir minst 10 deltagare, möjlighet för flyg från Köpenhamn och längre vistelse finns vid efterfrågan).

Vi anpassar träningsresan till er!

Våra träningsresor passar privatpersoner, par, tjej/killgänget som föreningar. Skulle ni ha särskilda önskemål eller behov under er träningsresa så skräddarsyr vi den efter era önskemål.

Vi lovar dig en träningsresa utöver det vanliga som är varierande, utmanande och en otroligt rolig träningsvecka med funktionell utomhusträning i världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Den sköna träningsvärken får du på köpet.

Exempelschema på en vecka hos oss