Träningsresa Gran Canaria

Följ med oss på träningsresa till världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Önskar du en varierande och utmanande träning tillsammans med andra? Kanske behöver du en push i rätt riktning med din träning samtidigt som du vill befinna dig i ett fantastiskt klimat? Vill du fylla på med ny energi och motivation? Då är Welltours träningsresa Gran Canaria verkligen något för dig.

Du får ett fullspäckat träningsschema att välja och vraka ifrån. Du är med på den och de aktiviteter som du själv vill. Här finns alla möjligheter att våga ta steget och utmana sig själv lite mera och lite tuffare än tidigare, allt under coachning från våra Skandinaviska tränare och instruktörer.
Welltours träningsresor Gran Canaria passar utmärkt för både dig som är motionär, nybörjare, mera erfaren som elitmotionär och elitidrottare.

Nästa Träningsresa:
Nya datum planeras när det är tryggare att resa och flygtrafiken är stabil. Vi satsar på hösten 2021!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Träningsresa

Många av passen hålls direkt på vår härliga sandstrand med sanden som enda och naturligt motstånd. Välj mellan svettigt utmanande pass som tex:

-Core, tuffa och varierande pass för den så viktiga bålen.
-Bootylegs, här får rumpan och benen sitt, garanterad träningsvärk utlovas.
-Cardiointervaller, intensiv konditionsträning och svettigt värre.
-Beach workout, genomgående träning för hela kroppen.
-Crossfit, högintensiv varierande träning och en mix av styrka och cardio.
-Vattenaerobics, trodde du inte att du kan få en tuff workout i vår pool? Vi får dig att tänka om

På Welltours träningsresa Gran Canaria så får du en härlig mix av fyspass som innehåller styrka, kondition, intervallträning, koordination och balans.

Träningen sker oftast utomhus i vårt underbara klimat, ofta direkt på den fina stranden och med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

På alla våra träningsresor utomlands så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på morgonen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Varför inte ta med din egen frukost att avnjuta direkt på den lugna finkorniga sandstranden efter morgonens svettiga träningspass och först efter ett svalkande dopp i havet?

smal. 300 area 3

(Avlyst p.g.a Covid-19)

Vi vill presentera vår kommande resa till vackra och populära San Agustín!

På den berömda ”svenskorten” kommer nästa hälsoresa att gå av stapeln där vi bor i bungalows med härlig uteplats och självhushåll.  Ett bungalowområde som har massor att erbjuda och med endast 5 minuters promenad från stranden! Området är grönt och lummigt och erbjuder en avslappnad miljö, perfekt för en skön vecka i hälsans tecken.

På området erbjuds dessutom:

3st. Poolområden, Restaurang, Minimarket, Tennisbana, Putting green, Boulebana m.m.

Under vår resa så kommer vi även att åka till Europas enda kaffeplantage samt ha en härlig trivselkväll tillsammans! Läs mer om det nedan.

Nästa resa blir sker den  9 September- 16 September 2020 (7 nätter) och i priset nedan ingår flyg från Sthlm t/r, transfer, del i dubbelrum/bungalow, frukost, alla våra aktiviteter samt utflykten.

Gör din förbokning redan idag!

PRIS: fr. 895€/person

(Villkor för resan är att det blir minst 10 deltagare, möjlighet för flyg från Köpenhamn och längre vistelse finns vid efterfrågan)

Samtliga pass och aktiviteter leds av vårt Skandinaviska team av fystränare, instruktörer och tidigare utlandsproffs som alla står redo att få oss att svettas ordentligt tillsammans.

Under alla våra träningsresor utomlands så står även vårt suveräna team av Skandinaviska massörer och idrottsmassörer till ert förfogande. Du som åker med oss kommer att ha möjlighet att boka behandlingar till ett rabatterat pris, 100% nöjd kund garanti utlovas. Du kan boka dina behandlingar på förhand: info@welltours.se eller direkt på plats med oss.

Vad gör vi mer?

-I alla våra träningsresor utomlands så kommer du även att ha möjlighet att boka massagebehandlingar som anpassas efter ditt behov. Alla behandlingar som du önskar boka får du även till ett rabatterat pris som resenär med Welltours. Vill du ha en skön och avslappnande massage eller vill du ha en djupare och behandlande massage, vi ordnar det!

Grupp på strand

Våra träningsresor passar privatpersoner, par, tjej/killgänget som föreningar. Skulle ni ha särskilda önskemål eller behov under er träningsresa så skräddarsyr vi den efter era önskemål.

Vi lovar dig en träningsresa utöver det vanliga som är varierande, utmanande och en otroligt rolig träningsvecka med funktionell utomhusträning i världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Den sköna träningsvärken får du på köpet.

Vad säger våra tidigare gäster?

“Personligt bemötande av världsklass och individuellt anpassad effektiv träning med resultat! Vi ses igen!”
-Mattias Haag, Norrköping, Sverige

Följ oss på Instagram!

  • Something is wrong.
    Instagram token error.
    Follow
    Hämta fler

Exempelschema på en vecka hos oss

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2020

Partners

 

Website by Welltours is licensed under CC BY-NC-ND 4.0