Träningsresor utomlands

Är det dags att slipa formen inför sommaren? Kanske behöver du bara en kick i rätt riktning? Eller är det att träna i sol och värme som lockar dig? Oavsett vad det är som lockar just dig så har vi träningsresor utomlands för alla önskningar och ambitioner.

Träningsresor utomlands är något som växer i popularitet för varje år som går. Vi på Welltours arrangerar skräddarsydda träningsresor utomlands tillsammans med våra svenska och norska resebyråpartners. Detta innebär att vi lyssnar på dina särskilda önskemål, målsättningar som förutsättningar och så syr vi ihop en helt fantastisk träningsresa för dig och din grupp.

Datum för Welltours träningsresor finner du här.

Welltours träningsresor utomlands, privat eller i grupp.

Om du åker på träningsresor med oss på Welltours så har du även möjligheten att åka helt själv, eller varför inte med din bästa kompis eller med en släkting? Du åker då i sådana fall på en av våra öppna träningsresor som har fasta avresedatum. Kanske är ni redan ett härligt gäng om minst 10 personer som ingår i tex. en förening, organisation, företag eller varför inte ett härligt kompisgäng.

I sådana fall så åker ni på en s.k. stängd träningsresa där det enbart är just ditt kompisgäng, förening, organisation eller företag som medverkar och inga andra. Vid detta senare alternativ så väljer ni själva helt och hållet om när ni önskar åka på året, ni bestämmer och vi skräddarsyr efter era önskemål.

Vad får du av oss?

Du möts av vårt härliga Welltours team som välkomnar dig med öppna armar. Vi tar hand om dig från att du landar på Gran Canaria tills dess att du åker hem. Förutom detta så ska vi såklart även svettas ordentligt tillsammans.

Welltours instruktörer och fystränare ser till att svetten lackar ordentligt på oss alla genom mängder av träningspass som kombinerar styrka, kondition, explosivitet, uthållighet och koordination. Mixen av fyspass varierar mellan crossfit, HIIT, tabata, kroppsviktsövningar, parövningar, bootylegs och core.

Du som deltagare kommer alltid att ha 2-3 olika pass att välja på per dag. Som alltid så är du enbart med på de passen som du vill medverka på. Här finns inga tvång eller måsten utan du deltar helt efter dina egna förutsättningar och din egen form.

Träningspassen är även väldigt omväxlande och otroligt roliga, som allt också är väldigt viktiga dela i en träningsresa med Welltours. För även om vi kommer att svettas så att det står härliga till så får vi absolut inte glömma att ha roligt och trevligt tillsammans.

Många av träningspassen hålls även tidigt på dagen och tidig kväll. Även om vi alla älskar att få vara i solen och värmen så har vi valt att lägga passen innan det hunnit blivit alltför varmt på dagen samt även tidig kväll när den absolut värsta hettan har hunnit lägga sig.

Du får också

Att träna hårt i sol och värme är en underbar känsla men som också kan slita på kroppen. Under hela er resa så kommer Welltours team av idrottsmassörer och massageterapeuter att stå till ert förfogande. Sköna och ibland även skönonda massagebehandlingar ser även till att vi som tränar hårt även återhämtar oss snabbare efter de tuffa träningspassen. Du som deltagare kommer att kunna köpa rabatterade behandlingar av vårt team.

Ett tips är att boka sina behandlingar i god tid (gärna redan hemifrån) då dessa behandlingar är härligt beroendeframkallande och omåttligt populära bland alla våra träningsresenärer.

I ditt pris så ingår

Pris. fr. 850€/person för 7 nätter

(OBS! Prisförändringar kan ha skett, bekräftat pris ges efter kontakt med oss).

För att boka, för att få offert eller för övriga frågor och funderingar. Kontakta oss redan idag.