Träningsläger Gran Canaria

Gran Canaria erbjuder ett av världens absolut bästa och jämnaste åretruntklimat. Detta är bara en av alla de anledningar som gör att Gran Canaria är den helt perfekta platsen att lägga er klubbs träningsläger på. Vi på Welltours skräddarsyr din förenings träningsläger utomlands helt efter era önskemål och behov.

Hos oss är alla lag välkomna. Det spelar inte roll vilken division ni spelar i, om ni är ett herrlag, damlag, ungdomslag som flick- eller pojklag.

Kontakta oss för nästa träningsläger!

Har ni särskilda önskemål och behov för ert träningsläger? Vi skräddarsyr och anpassar!

ta04
Tamara (Tamy) Miranda
Koordinator

Välj ett paket - vi anpassar efter era behov!

Detta gör att vi alltid har något som passar alla klubbars behov, önskemål, ambitionsnivåer och plånböcker. Vi har även ett populärt paket för yngre flick- och pojklag.

Vi på Welltours är inte billigast på marknaden, vi är inte heller dyrast. Däremot så vet vi med säkerhet att vi är ett av de allra bästa alternativen på marknaden där vårt mål är att du och din klubb ska bli 100% nöjda med ert träningsläger på Gran Canaria. 

Av oss så får ni alltid ett tryggt resealternativ i en trygg miljö ihop med proffsiga paket att välja emellan. På köpet får ni även världens bästa året-runt klimat på Gran Canaria. Ni är välkomna på träningsläger året runt hos oss.

Du och din klubb får tre basalternativ att välja mellan. 

Välj mellan:

fr. 395€/person

*Flyg tillkommer. Möjlighet att flyga från närmaste avreseort finns vid efterfrågan.*

fr. 595€/person

*Flyg tillkommer. Möjlighet att flyga från närmaste avreseort finns vid efterfrågan.*

fr. 825€/person

*Flyg tillkommer. Möjlighet att flyga från närmaste avreseort finns vid efterfrågan.*

Vi kompromissar aldrig någonsin med kvalitet, säkerhet, trygghet eller med en kost som inte håller måttet. Träningen är viktig och lika viktig är kosten, detta vet de allra flesta om idag. Hos oss är alltid all mat gjord på minuten och kommer inte från matbufféer som ibland varit framme i timmar.

Förutom att all mat görs på studs så är all kost som serveras välbalanserad och rätt uppbyggd, allt för att du och ditt lag ska kunna prestera än bättre på fotbollsplanen och för att fortsätta vara friska och krya.

Vi ser till helheten från dess att vi tar emot er tills dess att ni åker hem. För de flesta lag så är detta värt ett par tusenlappar till i pris mot att just få denna kvalitet, trygghet, samt ett mycket väl förberett och friskt lag.

 

Vi ser till att du och din klubb får den absolut bästa förberedelsen som ni bara kan få inför er kommande säsong. Även om vi oftast har fotbollsföreningar som kommer till oss på träningsläger så är självklart alla klubbar och idrotter välkomna till oss. Vi skräddarsyr som sagt helt efter er förenings önskemål.

Ett försäsongsläger utomlands är även ett suveränt tillfälle att svetsa samman er grupp ytterligare och att tillsammans sätta upp ett gemensamt mål för den kommande säsongen.

Fotbollsläger för pojk- och flicklag samt ungdomslag

Welltours fotbollsläger på Gran Canaria har såklart även fotbollsläger för alla våra yngre förmågor och talanger.

Att åka på fotbollsläger är något av de absolut roligaste som finns och något som ofta blir till ett minne för livet. Du och din förening får ett färdigt upplägg att utgå ifrån och som innehåller en härlig mix av roliga aktiviteter, gemenskap, utflykter och såklart inte minst fotboll!

Welltours fotbollsläger fokuserar på att alla ska kunna vara med, att ha roligt tillsammans med fokus på kamratskap och att alla i laget ska bli sedda. Här finns inget elittänk utan ett mål att alla ska kunna utvecklas i egen takt i en trygg miljö. Sedan om din förening lyckas få fram en ny Messi eller Zlatan på köpet får bara ses som en fantastisk bonus.

Vid flera av våra fotbollsläger så kan pojk- och flicklag som ungdomslag vara hos oss under samma period av året. Detta främjar den sociala förmågan och kanske t.o.m gör att man träffar nya vänner för livet från andra föreningar runt om i landet.

Du och din förening kan åka på fotbollsläger med oss året runt men vi fokuserar på de perioder när det är skollov för barn- och ungdomar hemma i våra nordiska länder.

PRIS: fr. 495€/person

*Flyg tilkommer. Möjlighet att flyga från närmaste avreseort finns vid efterfrågan.*