Hälsoresa Gran Canaria

Önskar du få en härlig mix av aktiviteter, skonsam rörelseträning, rehabilitering och ändå skön avkoppling i ett av världens allra bästa åretruntklimat? Welltours hälsoresor utomlands ger dig allt detta och lite till.

-Vad sägs om roliga och varierande gruppträningar direkt på den fina sandstranden och med din kropp samt sanden som ett bra och naturligt motstånd?

-I din hälsoresa Gran Canaria så ingår även sköna och avkopplande aktiviteter som yoga på stranden i soluppgången. Ta med din egen frukost och njut av en god frukost efter ett härligt morgondopp i havet och efter vi är klara med vår morgonyoga. Den fina sandstranden har vi nästan helt för oss själva under vårt morgonpass.

Nästa Hälsoresa 2018:
10-17 September

Tamara (Tamy) Miranda

Welltours Koordinator

Hälsoresa Gran Canaria

Våra aktiviteter:

-Hiking i bergen. Vi tar med egen matsäck, bra skor, ordentligt med vatten och något att skydda huvudet med och vi är redo för en tur upp i bergen. Glöm inte kameran för utsikter att föreviga.

-Vattengymnastik. Till en mix av gamla godingar och nyare musikbeats så låter vi vår kropp utmanas i hotellets utomhuspool. Bra varierande, utmanande men ändå en väldigt skonsam träning för vår kropp.

-Rehab i pool. Här är fokus på rörlighet där vi skonsamt går igenom skadebenägna muskler, skelett och leder. Utföres i ett lugnt och behagligt tempo.

Welltours

Vad säger våra tidigare gäster?

Winnie.
“En fantastisk hjelp! Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp! Smertelindring og god veiledning! Fantastisk! Kunnskapsrik! Tar smerter på alvor!”
-Winnie Engevold, 59 år, Larkollen, Norge
“Vi hade det jättebra! Aktiviteterna var roliga, omväxlande och lagom utmanande.”
– Ann-Christine Andersson, 65 år, Norråker, Sverige
“För mitt brutna ben så var programmet med rehabilitering toppen. Vi kommer tillbaka nästa år också!”
-Britt-Marie Johansson, 63 år, Eskilstuna, Sverige
“För 9 år sedan var jag med om en svår trafikolycka där jag nästan miste livet. Andreas behandling har varit och är en stor hjälp i min rehabilitering, jag är väldigt glad och tacksam över den behandling jag fått och som jag fortsatt kommer tillbaka till”
-Laila Ask, 70 år, Berlevåg, Norge

-Massagebehandlingar från vårt Skandinaviska och proffsiga team av massörer och massageterapeuter är en annan sak som du kan njuta av under din hälsoresa Gran Canaria. Du kommer även att kunna ha möjlighet att boka in flera behandlingar utöver din hälsoresas program och då även till ett rabatterat pris.

Här brukar vi varna för en stor risk för en beroendeframkallelse då vi med stolthet kan utlova att vårt team av massörer och terapeuter är bland de bästa och mest erfarna som finns att finna i branschen.

Vad gör vi mer?

-I alla våra hälsoresor utomlands så kommer du även att ha möjlighet att boka underbara spabehandlingar som manikyr, pedikyr och ansiktsbehandlingar. Alla behandlingar som du önskar boka får du som sagt även till ett rabatterat pris som resenär med Welltours. Du kan förhandsboka dina behandlingar innan din resa via: info@welltours.se eller göra det direkt på plats med oss.

Temaresor 1

Welltours resor passar ung som äldre, tränad som otränad och är som klippt och skuren för både privatpersoner, grupper, företag och föreningar. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga. Aktiviteterna hålls tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på dagen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Alla våra hälsoresor utomlands är även perfekt anpassade för dig med tex. reumatism, astma/allergi, fibromyalgi m.m. Har du särskilda önskemål eller behov för dig själv och/eller för din grupp, kontakta oss så skräddarsyr vi er resa. Du har också möjligheten att välja mellan flera av våra utvalda hotell att bo på under din hälsoresa.

Följ oss på Instagram!

Welltours i samarbete med resebyrån BIG Travel!

Från 2018 samarbetar vi nu med en av Sveriges största resebyråer för att bättre kunna erbjuda ett helhetskoncept. Med en resebyrå i ryggen så kan man som resenär känna sig trygg i att alla delar av resan fungerar samt att man är försäkrad om något skulle ske.

Första resan med BIG Travel sker 10-17 September 2018 och vid förfrågning och intresseanmälan så anmäler man sig genom deras formulär. Klicka på knappen och läs mer på deras sida:

Exemel på veckoschema med aktiviteter

*Med förbehåll för ändringar.

Tillägg på schemat för fler massager, för utflykter samt ev. anpassade aktiviteter. Se undersidan “Våra aktiviteter”


    info@welltours.se© Welltours.se | 2017-2018