Charterresor till Spanien

Charterresa till Spanien- ständigt lika populärt!

Att åka iväg med familjen eller kompigsgänget på en härlig charterresa till Spanien är alltid populärt. Även om resebranschen fortsatt är illa tilltyglad efter den pandemi som vi fortsatt befinner oss i så ökar ändå resebokningarna hos oss svenskar.

Inte så sällan så är det många svenskars favoritresemål no. 1 som är målet med sin charterresa, Kanarieöarna. Av de Kanariska öarna så är det Gran Canaria som lockar oss allra mest, precis som det varit ändå från start när vi svenskar började att åka på charterresa i mitten av 1950-talet.

Boka din hälsoresa, träningsresa eller charterresa till Spanien till ett än bättre pris

För många av våra resenärer som vill åka på en hälsoresa med oss på Welltours så kan det också vara ett faktum att man lever med en ansträngd ekonomi. Många av våra hälsoresenärer är människor som lever med en skada eller sjukdom av något slag. Inte så sällan har detta även inneburit att man tvingats gå sjukskriven en längre tid och på så vis också kanske fått en sämre ekonomi.

Även med en sämre ekonomi så vill man självklart kunna få möjligheten att kunna åka på en underbar hälsoresa med oss och där man får möjligheten att rehabilitera både kropp och knopp i världens bästa året-runt klimat på Gran Canaria. En god möjlighet att kunna göra detta och samtidigt kunna spara in en slant på resan hit och på sitt hotell under sin vistelse är att boka dessa separat visa ResaTillSpanien.se.

Genom att du bokar ditt flyg och hotell separat via ResaTillSpanien.se så får du alltid lägsta tillgängliga pris på både resa och hotell. Kostnader för aktiviteter, behandlingar och annan rehabilitering kan man sedan välja att betala separat efter de önskemål man har, ett helt suveränt sätt att plocka russinen ur kakan och samtidigt kunna spara en slant på köpet.

Tänk även på detta innan du bokar din resa till Spanien!

Innan du bokar ditt flyg och/eller ditt hotell separat för att delta på en hälsoresa eller träningsresa med oss , var noga med att först kolla med oss vart våra aktiviteter äger rum.

Genom att du först dubbelkollar denna information med oss så kommer du att få reda på om du kommer att ha ett promenadavstånd till våra aktiviteter från ditt hotellboende eller om vi befinner oss en kortare taxiresa eller bussresa bort. Att åka taxi eller buss är fortsatt väldigt billigt på Gran Canaria.

Även om man inte skulle vilja komma ner på en hälsoresa eller träningsresa hos oss men fortsatt vill spara pengar på en charterresa eller weekendresa som också såklart finns att välja på så rekommenderar vi alltid att man bokar sin resa via ResaTillSpanien.se, detta för att man alltid ska kunna få ett stort utbud att välja mellan samtidigt som man även sparar gott om pengar.