Om oss

Vårt mål är att hjälpa människor i sin väg till balansen och lyckan genom att ge verktyg som man sedan också kan ta med sig hem. Vi vet att alla människor behöver en balans i livet för att känna lycka men också att det är något som är svårt att uppnå. Väldigt många har också, efter många år i arbetslivet, fått diverse krämpor som kan vara svåra att bli av med, vilket påverkar ens livskvalitet.

För 6 år sedan (2010) kom Andreas till ön på semester efter en livsförändrande skada som avslutade hans proffskarriär som innebandyspelare i Schweiz, och för att hitta livsgnistan och för att få hjälp i sin rehabilitering. När han åter var hemma kände han att han ville tillbaka till det aktiva livet han fört tidigare, men på ett annat sätt. Då väcktes tanken att åka ner och starta en verksamhet för att hjälpa andra att må bättre genom träning, massage och fysiobehandlingar. Med det kvalitativa arbetet och med den kundnöjdheten han arbetat upp (och inte minst med sin stora personlighet) fick han sedan erbjudandet av hotellkedjan Servatur att ta över ansvaret av Wellnessavdelningen på deras olika hotell runt om på Gran Canaria.

Andreas kände snart att han ville erbjuda något större och mera komplett till sina kunder. Därav föddes idén till Welltours och Welltours aktivitetsprogram. Det spanska hälsoföretaget såg till slut sin soluppgång några år senare

Andreas är medicinsk massageterapeut, idrottsmassör, personlig tränare och har diverse fysioutbildningar på meritlistan. Andreas jobbar även som huvudlärare på Welltours utbildningar.

Tamara (Tamy) är en Stockholmstjej som alltid är på språng. Hon utbildade sig inom försäljning och marknadsföring, och var mitt i karriären när kroppen började känna av stressen som det intensiva yrket krävde. Efter ett tufft men självklart beslut valde hon att ändra riktning och hamnade, med viss övertalning av Andreas, i soliga Gran Canaria. Tamy är massör och instruktör, och njuter av det lugnare tempot på södra Gran Canaria. Hon hjälper nu Andreas med att utforma, strukturera och utföra aktivitetsprogrammet (samt att ibland ta ner Andreas på jorden när hon känner att det behövs).

Tamy är även lärare och kontaktperson för Welltours utbildningar.

Andreas och Tamy är de personer som ni har kontakt med före, under och efter resan. Deras ambition är inte att blir en stor researrangör, utan att få göra det de brinner för, att hjälpa personer som behöver komma bort från den grå vardagen, till ett större välmående och kanske till att få nya vänner för livet. Familjärt och personligt engagemang är våra nyckelord.

I Welltours team ingår även fler duktiga massörer och spa-terapeuter som kommer att hjälpa er alla på bästa möjliga sätt.

Kort fakta om Andreas:

  • Född i Eskilstuna men uppvuxen i Jämtland.
  • Är en inspiratör och älskar att motivera människor.
  • Har två vänsterfötter (till Tamys förtret).
  • Älskar, verkligen ÄLSKAR sitt ishockeylag Brynäs (det händer att det fälls en tår när de förlorar och ibland även när de vinner).
  • Äter gärna och ofta.

Kort fakta om Tamy:

  • Föddes i Stockholm och har ursprung från Sydamerika.
  • Brinner för service.
  • Älskar att dansa (men inte med Andreas).
  • Anser sig veta det mesta om det mesta (vilket Andreas gärna påpekar INTE stämmer).
  • Har matlagning som största intresse.

    info@welltours.se© Welltours.se | 2018