Welltours Educations

Yrkesutbildning utomlands

Vill du bli en del av vårt team och arbeta i världens bästa åretruntklimat? Eller känner du kanske att det är dags att starta en ny karriär? Då är Welltours kvalitetssäkrade och mycket populära yrkesutbildningar på Gran Canaria verkligen något för dig som vill studera utomlands och jobba utomlands.

Vi erbjuder dig en yrkesutbildning utomlands till massör, idrottsmassör eller spaterapeut. Vilken av alla utbildningar du än väljer så får du en kvalitetssäkrad utbildning som du alltid har med dig vart i världen du än önskar bo och arbeta.

Välkommen till Welltours Educations!
Läs mer om specifik utbildning genom att klicka in i rullmenyn under fliken Utbildningar

Tamara Miranda

Ansvarig administratör och koordinator

Flera av våra yrkesutbildningar fungerar även perfekt att kombinera ihop med någon eller några av de övriga yrkesutbildningar som vi kan erbjuda dig. Detta gör att du som vill studera utomlands och jobba utomlands också får ett bredare kompetensområde med ett än mera omväxlande och roligt arbete och som dessutom gör dig än mera eftertraktad på den breda arbetsmarknaden som väntar dig. 

Väljer du att kombinera flera av våra utbildningar så får du också ett bra rabatterat pris av oss. Våra utbildningar är helt unika i sitt slag och som du inte finner någon annanstans då vi som enda utbildningsanordnare från Skandinavien även kan erbjuda ett urval av våra elever en fantastisk möjlighet att jobba utomlands som massör eller som spaterapeut hos Welltours på Gran Canaria efter avslutad och godkänd utbildning.

Studera utomlands i värmen! Få en yrkesutbildning och en möjlighet att få erfarenhet, både personligt och yrkesmässigt!

Vad säger våra tidigare studenter?

“Det är super att kunna utbilda sig och direkt efter få erfarenhet genom att jobba en säsong! Jag är jättenöjd med utbildningarna och att ha fått den här möjligheten till att stanna i värmen. Tveka inte att testa!”
-Jenny Alm, Nyköping, Sverige
“Det var nervöst att, efter många år, omskola mig och bli elev igen. Eftersom jag ändå skulle ta steget så valde jag att kombinera kurser vilket var tufft men smart! Fler borde våga att ta chansen!”
-Susie Ericson, Stockholm, Sverige

Vi erbjuder mindre utbildningsgrupper, 16 st platser/utbildningstillfälle under HT och VT. Detta för att du som elev ska känna att du får all hjälp och stöd som du behöver under den intensiva utbildningen och att för att inlärningen på detta vis även blir effektivare.

Welltours Educations lärare består av medicinska massageterapeuter, massörer, personliga tränare, f.d elitidrottare och utlandsproffs.

Det är självklart helt okej att studera utomlands med Welltours Educations och att gå någon av alla våra utbildningar även utan ett intresse för att arbete hos oss efter avslutad utbildning. Din utbildning tar du med dig vart än i världen du önskar bo och arbeta i framtiden.

Varje höst så kommer vi att kunna erbjuda ett säsongsarbete till flera av våra elever, under våren är chanserna mindre för säsongsjobb då vår verksamhet i huvudsak ligger under den Skandinaviska högsäsongen på Gran Canaria, nov t.o.m. mars.

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT skulle vara intresserad av att jobba utomlands hos Welltours efter din utbildning, skriv då så i din ansökan till oss.

“Förväntningarna på en sådan här utmaning går nog inte att föreställa sig innan, men rent spontant är det en möjlighet som jag tycker alla borde ta. Det var en lyckoträff du kommer inte att ångra dig om du går Welltours utbildning till Spaterapeut
-Monica Lindfors, Växjö, Sverige

Varje höst så kommer vi att kunna erbjuda ett säsongsarbete till flera av våra elever, under våren är chanserna mindre för säsongsjobb då vår verksamhet i huvudsak ligger under den Skandinaviska högsäsongen på Gran Canaria, nov t.o.m. mars.

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT skulle vara intresserad av att jobba utomlands hos Welltours efter din utbildning, skriv då så i din ansökan till oss.

För mer detaljerad information, besök underflikarna för varje utbildning och/eller hör av er till oss med eventuella frågor eller funderingar. Se även våra “Frågor och svar” längre ner på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig välkommen in i vårt proffsiga Welltoursteam på underbara Gran Canaria

För mer detaljerad information, besök underflikarna för varje utbildning och/eller hör av er till oss med eventuella frågor eller funderingar. Se även våra “Frågor och svar” längre ner på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig välkommen in i vårt proffsiga Welltoursteam på underbara Gran Canaria

Följ oss på Instagram!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se

Frågor och svar

Kan jag delbetala utbildningen?

Svar: Nej du kan inte delbetala någon av utbildningarna men du kan först betala in anmälnings- och administrationsavgiften på tot. 2000:- och på så vis vara säker att din plats är säkrad på utbildningen efter att du har fått bekräftelse av oss. Efter inbetald anmälnings- och administrationsavgift så har du 14 dagar på dig att betala in resterande del av summan för utbildningen. Anmälningsavgift 1500:-, 500:- administrationsavgift (återbetalas ej vid avbokning).

När är sista anmälningsdag för att gå utbildning hos Welltours?

Svar: En månad innan kursstart behöver vi senast ha in din anmälan. Din anmälan är bindande. Se exakta datum för båda Welltours utbildningar i sammanfattningen för var utbildning.

Vad kostar boendet och vart kommer jag att bo?

Svar: Boendet är ett delat boende med kurskamrat/kurskamrater i lägenhet med självhushåll. Boendekostnaden beror på vilken av våra lägenheter du bor i men varierar mellan 4000 – 6000 SEK under perioden (om du studerar både till Dipl. Spaterapeut och till Dipl. Massör/Idrottsmassör så blir utbildningstiden dubbelt så lång och kostnaden för boendet även också högre). Du kommer att bo med promenadavstånd alternativt kort bussresa till våra lokaler. Det finns även möjlighet till eget boende om så önskas.

Jag har boende redan på plats, kan jag gå er utbildning utan att ni ordnar mitt boende?

Svar: Självklart kan du gå våra utbildningar även om du har ordnat med eget boende på plats.

Jag vill gå er utbildning men är endast intresserad av att få en gedigen utbildning som jag vill ha nytta av hemma i Sverige och inte för att jobba hos Welltours efter avslutad utbildning, kan jag fortfarande gå utbildningen?

Svar: Du är hjärtligt välkommen ändå.

Behöver jag några förhandskunskaper för att gå Welltours utbildningar?

Svar: Nej du behöver inga förhandskunskaper, du behöver dock vara minst 20 år fyllda.

Vilket språk bedrivs utbildningen på?

Svar: Utbildningen bedrivs på svenska men våra lärare pratar och har även god förståelse för norska och för våra norska elever.

Er utbildning har ett lägre pris än många konkurrenters, varför är det så?

Svar: Vår utbildning är lagd i världens bästa åretruntklimat, Gran Canaria, och du behöver själv betala din flygbiljett och boende på plats. Detta betyder större kostnader för dig utöver kostnaden för utbildningen och därför har vi också valt att hålla ett lägre pris p.g.a. detta samt så är det även en investering för oss på Welltours eftersom vi då vet om att våra kommande diplomerade massörer och spaterapeuter kommer att få en gedigen utbildning viket kvalititetssäkrar vår verksamhet ute på våra kontrakterade hotell.

Jag är intresserad av utbildningen och även att jobba hos er efter avslutad utbildning, om jag skulle bli erbjuden jobb efter min utbildning kan jag enbart jobba halva säsongen då?

Svar: Nej , de som blir erbjudna jobb hos oss behöver vara beredda på att jobba hela säsongen oktober/november t.o.m mars, något annat erbjuds ej.

Jag ser att 4-8 elever erbjuds säsongsarbete som massör av er efter avslutad utbildning, hur görs detta urval?

Svar: Först och främst så behöver man anmäla sitt intresse för detta vid sin anmälan till utbildningen åt oss, vidare gäller full 100% närvaro på kursen, godkända prov och för Welltours visad lämplighet, kunnande och professionalism i sitt framtida yrke.

Om jag klarar kursen och erbjuds arbete, under vilken period arbetar jag?

Svar: Våra massörer jobbar på Welltours olika hotell fr.o.m Månadsskiftet Oktober/ November t.o.m 31:a Mars.

Om jag får jobb hos er, var ska jag bo?

Svar: Welltours kommer att ordna ett eget eller gemensamt boende åt sina massörer, ett boende som man sedan betalar själv.

Kan jag äta lunch på skolan?

Svar: Du kan antingen ta med egen kall lunch att äta eller äta på någon av de lunchrestauranger som finns på nära avstånd.

Kan jag gå hem och äta på min lunch?

Svar: Du som bor med kort promenadavstånd hinner i lugn och ro gå hem och äta, du som bor en kort bussresa bort behöver vara beredd på att ta med egen lunch eller alternativt äta på någon av de lunchrestauranger som finns.

Var kommer jag att göra min praktik på plats på Gran Canaria?

Svar: Praktiken görs till störst del på dina kurskamrater. Det är möjligt att komma tidigare innan skolstart på morgonen och praktisera på kurskamrat eller att stanna kvar längre efter skolans slut och praktisera på dina kurskamrater. Praktikens del är 30 timmar och här är det frihet under ansvar som gäller, du behöver ta eget ansvar för dina praktiktimmar.

I kursplanen står det att vi har 30 timmar självstudier, när ska jag läsa dessa timmar?

Svar: Här är det frihet under ansvar som gäller, du läser och lägger upp dina självstudier som du själv vill, då utbildningen är väldigt intensiv så rekommenderar vi att du planerar dina självstudier noga och att du även gör dessa under kvällar och ledig helg.

Hur kan en vanlig dag på skolan se ut?

Svar: Vi läser oftast teori från morgonen som följs av lunch. Efter lunch så går vi över till det praktiska arbetet. Vi börjar oftast med att repetera det vi lärde oss dagen innan och som en start på både förmiddagens och eftermiddagens pass. Efter det så går vi vidare med den aktuella dagens teori och praktik i utbildningen. Rast och bensträckare när det behövs. Detta upplägg gäller generellt för Welltours utbildningar och till både Dipl. Spaterapeut och Dipl. Massör/Idrottsmassör.

Jag är 54 år och är intresserad av vårterminens utbildning till massör, är utbildning endast för yngre förmågor?

Svar: Absolut inte, våra utbildningar är för alla från 20 och uppåt och det behövs inga förhandskunskaper.

Jag är intresserad av utbildningen för att jag vill kunna hjälpa min mamma med att massera henne i sin rehabilitering efter sin skada, jag är alltså inte intresserad av att arbeta som massör, kan jag fortfarande gå utbildningen?

Svar: Självklart är du så välkommen att gå våra utbildningar oavsett och för att lära dig behandla och hjälpa din mor på bästa sätt i hennes rehabilitering.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018