Träningsresa Kanarieöarna

Är det dags för en nystart i livet? Kanske behöver du lite miljöombyte och att få svettas skönt ihop med andra? Eller kanske behöver du bara få lite extra stöd och en push i rätt riktning i världens bästa åretruntklimat!

Welltours träningsresa till Kanarieöarna hjälper dig med allt detta.

Vad säger våra tidigare gäster?

På Welltours träningsresa Kanarieöarna så erbjuds du en härlig mix av fyspass som innehåller både styrka, kondition, intervallträning, stabilitet och balans ihop med en och annan garanterad svettdroppe.

Träningen sker oftast utomhus i vårt underbara klimat, ofta direkt på den fina stranden och med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

På alla våra träningsresor så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på morgonen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Varför inte ta med din egen frukost att avnjuta direkt på den lugna finkorniga sandstranden efter morgonens svettiga träningspass och först efter ett svalkande dopp i havet.

Vi ska ju absolut inte heller för den delen glömma att också njuta genom att återhämta oss på bästa sätt under vår träningsresa, just därför så får du nu under hela din vistelse hos oss dessutom helt fri tillgång till vårt fantastiska gym och vår mycket populära spa/relaxavdelning på Welltours Wellness Center. Missa inte att sjunka ner i vår inomhusbassäng (+34) med tillhörande massage och jacuzzistrålar vilka också är underbara efter en liten tuffare träningsdag och som också hjälper till att återhämta din kropp snabbare och än mera effektivt.

Här erbjuds du även ett stort urval av sköna behandlingar att boka hos vår skandinaviska spapersonal. Ett måste här är att boka den ljuvliga klassiska svenska massagen hos någon av våra duktiga svenska massörer, 100% nöjd kund garanti utlovas.

Vi lovar dig en träningsresa utöver det vanliga och som är varierad, utmanande och en otroligt rolig träningsvecka med funktionell utomhusträning i världens bästa åretruntklimat på Gran Canaria.

Den sköna träningsvärken får du på köpet.

Våra svenska fystränare och tidigare utlandsproffs kommer inte riktigt att stå redo med piskan i handen men de kommer att se till att du kan utmana dig själv på riktigt och till en annan nivå mot vad du kanske inte är van vid sedan tidigare.

Våra hotell och priser:

Hotell Casablanca.

Ett fyrstjärnigt vuxenhotell med närhet till Wellness Center med gym och spa, strand och shoppingcentrum.

SunSuite & TerrazaMar

Två hotell på solsidan av dalen med enorma terrasser och närhet till allt.

Puerto Azul

All inclusive-hotell med bästa utsikten- alla rum har havsutsikt! Anpassat till både vuxna och barn där vuxna har ett eget poolområde med massagehörn.

“Personligt bemötande av världsklass och individuellt anpassad effektiv träning med resultat! Vi ses igen!”

-Mattias Haag, Norrköping, Sverige

Följ oss på Instagram!

Exempelschema på en vecka hos oss

Står ni under läkarvård hemma? Konsultera alltid läkare innan er resa.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2016-2017