Häng med Lena Larje och Träning 40+ på en härlig vecka i San Agustín på Gran Canaria. Du får massor av effektiv och rolig träning, inspirerande föreläsningar, sol och bad, utflykt,  pepp och energi och kommer hem igen med fulladdade batterier.

Resan passar lika bra för dig som är en glad vardagsmotionär som för dig som är vältränad 40-plus. Kanske har du haft ett träningsuppehåll och vill komma igång igen.

Fokus ligger på gruppträning och du deltar så mycket du vill och känner för. Alla kan åka med! Både nybörjare och mer träningsvana. Åk ensam eller med din partner eller ta med hela familjen eller tjejgänget.

Resedatum är 18 September- 25 September
Förboka din plats i formuläret längst ner på sidan!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Bloggen Träning 40+ drivs av Lena Larje som är hälsocoach, licensierad kostrådgivare och en uppskattad gruppträningsinstruktör; licensierad i flera olika träningsformer.

Bloggen är i magasin-format har fokus på träning, kost, hälsa, skönhet, resor och att må bra!

Lena vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må sitt bästa.

  • Something is wrong.
    Instagram token error.
    Hämta fler

TRÄNING 40+ nominerades av läsarna till ”Årets hälsoblogg” 2017 och utsågs av Swedish Health Awards till en av 4 finalister. Lena har också medverkat i tidningen Topphälsa vid ett par tillfällen. Ingefärsshots har blivit lite av Lenas signum och på bloggen hittar du recept på flera olika varianter. www.traning40plus.se

Veckan bjuder på varierad träning som fungerar för de flesta, Lena kommer att stå för de flesta passen och dessa varvas med träningspass från Welltours instruktör Andreas Törnstrand samt mjuk yoga från Welltours egna Tamara Miranda (även koordinator och massör för företaget)

Andreas har en tidigare elitidrottskarriär med utlands-sejourer i Norge och Schweiz, och är nu fokuserad på att hjälpa resenärer med sin fysik, både med träningsaktiviteter men också med massagebehandlingar.

Detaljer för resan och vad som ingår:

-Flyg t/r från Stockholm till Las Palmas 18 September retur 25 September

-Transfer t/r flygplats i Las Palmas

-Del i dubbelrum/bungalow (enkelrumstillägg tillkommer)

-Frukostbuffé på närliggande hotell

-Träningspass 3-4/dag

-Halvdagsutflykt till Agaete

-Inspirationsföreläsningar

-Mingelkväll med tapas och sangría

-Massagebehandlingar till rabatterade priser

-Goodiebag med en massa överraskningar!

Aktiviteter

Under veckan kommer ni ha möjlighet att vara med på upp till fyra träningspass per dag som alla kommer att utföras utomhus.

Träningspassen fokuserar på rörelseglädje, det blir svettigt och kul! Tufft om du vill. Varierat absolut. Allt från sköna morgonpromenader längs med stranden, yoga och vattengympa i poolen till tuffa HIIT och Corepass, cirkelträning och Booty work till dansinspirerad gympa. Och mycket mer. Grym musik inspirerar och får dig att orka lite till.

All träning kör vi såklart utomhus i det härliga vädret som ger dig en extra energiboost!

Föreläsning

Under tre tillfällen kommer Lena att hålla intressanta och inspirerande föreläsningar där hon delar med sig av den enorma kunskap hon besitter inom kost, hälsa och träning.

Ämnen blir t.ex.

-”Varför ska jag träna – Hur ska jag träna”

-”Myt eller sanning – 10 påståenden om kost och hälsa”

-”Klimakteriet – Alla kvinnor kommer i klimakteriet”

Utflykt

För att vila kroppen lite åker gruppen tillsammans i chartrad buss till den lummiga och frodiga orten Agaete där vi finner Europas enda kaffeplantager. Gården vi besöker odlar egna kaffeplantor, skördar bönorna, rostar och gör eget kaffe från start till mål. På gården finner vi även druvodlingar som de gör prisbelönt vin på. Vid besöket får vi en guidad rundtur som avslutas med höjdpunkten, avsmakningen. I samband med besöket kommer vi även att bjudas på en lätt lunch och möjligheten att handla deras egna produkter i den egna handelsboden innan vi tar plats på bussen igen.

Finns tid över så passar vi på att ta bilder någonstans på vägen!

Ditt boende

Under veckan bor hela gruppen på ett mysigt bungalow-område där man bor i delat sovrum i bungalow som bl.a. har eget kök för självhushåll. Området är grönt och lummigt och det är kort promenadavstånd till en av de tre poolerna som finns att tillgå. Vill du inte ligga vid poolen så ligger också stranden på ca 5 minuters gångavstånd.

På området finns restaurang, matbutik, hårfrisör, tennisbana m.m. och ligger ca 7 min ifrån centrum där än fler restauranger finns att välja på.

Vill man åka själv och slippa dela rum så tillkommer ett extra enkelrumstillägg på ca 70€/vecka. Möjlighet till att dela en bungalow på fyra personer (två sovrum) finns också vid efterfrågan ifall ni skulle vara en liten grupp som vill komma ner.

Frukosten som ingår erbjuds med kort gångavstånd från området till ett närliggande hotell där en härlig frukostbuffé finns för alla smaker och behov.

Pris:

Kostnaden för paketet med dess innehåll samt socialt umgänge:

11 395 kr*

*Med förbehåll för valuta förändring samt vid förändringar av flygskatter etc.

Villkor samt övriga önskemål om tillägg görs i samband med bokning. Skicka in din intresseanmälan så hjälper jag dig vidare med bokningen!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Bokning:

Fyll i nedan formulär med dina uppgifter så kontaktas du av Welltours för vidare bokning och information

Bokning sker när inbetalning av bokningsavgift på 3 000 kr gjorts till Welltours.

Intresseanmälan:

Vi svarar inom 24h men våra svarsmejl hamnar ibland i skräpkorgen, om du inte får bekräftelse på din intresseanmälan kika först där. Annars är du välkommen att mejla till info@welltours.se

Inga fält hittades.

    info@welltours.se© Welltours.se | 2018