Sun Suites & TerrazaMar

SSfront1SSview2

Rummen har kylskåp, microvågsugn och spis för självhushåll. Terrazamar & Sun Suite har båda enorma terrasser från 40m2 och vissa ända upp till 80m2. Solbäddar, stolar, bord och parasoll finns på terrasserna ifall man vill njuta av en fantastisk dag på sin alldeles egna och lyxiga solterass. Solen kommer tidigt till din solterass och stannar till sen eftermiddag.

Dessa två hotell ligger precis bredvid varandra och har tillsammans 306 dubbelrum, 9 av rummen är handikappanpassade. Terrazamar och Sun Suites hotellrum och terrasser är i utseende och möblemang väldigt lika varandra.

De fantastiska terrasserna ihop med den otroliga utsikten och närheten till stranden (10 minuters promenad) och till centret (5 minuters promenad) gör att Terrazamar & Sun Suite är två av Puerto Ricos allra populäraste hotell.

Både Terrazamar & Sun Suite har en otroligt uppskattad och bra Wellnessservice som erbjuds på hotellen av Welltours. På båda hotellen så kan du njuta av den bästa massagebehandling som Gran Canaria kan erbjuda precis intill hotellets poolområde. Boka din behandling i Welltours bokningspärm direkt i receptionen på respektive hotell eller direkt på Welltours hemsida. Det finns även möjlighet att komma direkt på drop in och chansa att det finns ledig tid, servicen är dock mycket uppskattad och populär och vi rekommenderar därför alltid att du förhandsbokar din behandling vid möjlighet och för att vara säker på att du får den tid för behandling så som du önskar.

Welltours har en Skandinavisk personal. Flera av Welltours aktiviteter i sitt wellnessprogram erbjuds också på hotellen.

På både Terrazamar & Sun Suite finns en minimarket, poolbar och restaurang. 3 stora pooler och alla med ett stort pool och relaxområde som alla också har sol hela dagen lång.

Paketpris: 7 nätter för två personer inklusive wellnessprogram

April 2017: €970

Maj 2017: €880

September 2017: €960

Paketpris: 14 nätter för två personer inklusive wellnessprogram

April 2017: €1540

Maj 2017: €1360

September 2017: €1525

Observera att kostnad för frukost tillkommer (€8 per person och dag).

För intresseanmälan vänligen gå in i fliken “Boka här” och fyll i formuläret.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2017-2018