Spaterapeututbildning

Ta chansen och gå en kort men väldigt intensiv yrkesutbildning till spaterapeut hos Welltours Educations på Gran Canaria.
Efter avslutad och godkänd spaterapeututbildning hos Welltours så kommer även flera av våra duktiga elever att kunna bli erbjudna ett säsongsarbete som spaterapeut hos oss på underbara Gran Canaria.

Du kan alltså här få två möjligheter i en, yrkesutbildning OCH arbete. Denna möjlighet är vi ensamma om att kunna erbjuda dig och är något som du inte hittar hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours. Världens bästa åretruntklimat får du också på köpet!

Du är självklart välkommen och gå din yrkesutbildning till spaterapeut hos oss även utan ett intresse för att jobba hos Welltours efter avslutad kurs. Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT även skulle vara intresserad av att arbeta hos oss efter kursens slut, skriv då gärna så i din ansökan till oss.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig varmt välkommen in i vårt proffsiga Welltoursteam på underbara Gran Canaria.

Welltours yrkesutbildning till spaterapeut på Gran Canaria är en intensiv utbildning under 10 tuffa dagar. Utbildningen varvar teori med praktik och bedrivs på Welltours Wellnesscenter i Puerto Rico, Gran Canaria.

Utbildningen leds av våra svenska lärare och terapeuter.

Efter din yrkesutbildning så kan du jobba på tex. skönhetssalong, spa, kurorter, hotell, kryssningsfartyg eller som egen företagare på din egen klinik. Det krävs inga förhandskunskaper för utbildningen. Du behöver dock vara 18 år fyllda.

Tips!
Kombinera din spaterapeututbildning ihop med utbildningen till massör hos oss och spara hela 1995:-

P.s!
Läs gärna här till höger på sidan om vad våra tidigare elever säger om vår utbildning till spaterapeut!

Utbildning Spaterapeut, kursens uppbyggnad

Spaterapeututbildningen bedrivs på plats på soliga Gran Canaria under 10 intensiva dagar med både själv- som lärarledda studier. Teoretiska studier varvas med praktik där du får möjlighet att träna på dina kurskamrater . I slutet av kursen är det både praktisk som teoretisk eximination där diplom ges till de som klarar kursen.

Kursen kombineras med fördel med utbildningen till Dipl. Massör.

Utbildning Spaterapeut, kursinnehåll

-Spaets historia, etik, moral och hygien
-Spamassage, ansiktsbehandling, ansiktsmassage, bodyscrub.
-Spamanikyr, spapedikyr.
-Kundbemötande och säljteknik.
-Elevpraktik

Tips!
Kombinera utbildningen till spaterapeut och utbildningen till massör och spara hela 1995:-

Tamara Miranda

Ansvarig administratör och koordinator

Pris:

8 995:-

Kombinationspriser

Med Dipl. Massör: 14 995:-  (Du sparar 1 995:-)

NYHET!

Kurs: Spapedikyr

1 999:-

Med Dipl. Massör: 9 499:- ( Du sparar 499:-)

Kursdatum 2019:

9 Maj- 18 Maj

Sista anmälningsdag samt inbetalning 9 April

Kurs Spapedikyr: Endast vid efterfrågan

9 September- 18 September

Sista anmälningsdag samt inbetalning senast 9 Augusti

OBS! Varje kurs bör ha ett minimum på 3 deltagare

Vad säger våra tidigare studenter?

”Förväntningarna på en sådan här utmaning går nog inte att föreställa sig innan, men rent spontant är det en möjlighet som jag tycker alla borde ta. Det var en lyckoträff du kommer inte att ångra dig om du går Welltours utbildning till Spaterapeut
-Monica Lindfors, Växjö, Sverige
”Jag har länge velat driva min egna praktik och varit sugen på att lära mig utföra spabehandlingar. På Welltours utbildning så fick jag en bra grund att stå på där jag lärde mig utföra de största och vanligaste behandlingarna utan en massa dyra apparater och hjälpmedel. Att jag kunde ligga vid poolen under självstudierna var ju också ett plus.”
-Isabelle Säll, Motala, Sverige

I priset ingår:

Spansk moms, kurslitteratur, tillgång till massagebänk och produkter samt diplom efter avslutad kurs.

Flyg och boende tillkommer. Vi bistår i att hitta boende i närheten.

Anmälningsvillkor

Kursavgiften betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår; utbildningstid som eleven deltagit på, överföringskostnader samt en administrativ kostnad på 1 000:- återges ej.
Skulle kursen bli inställd meddelas de anmälda senast en månad innan och ev. kursavgift betalas tillbaka till fullo.

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se