Hotell Puerto Azul

Puerto Azul

Hotell Puerto Azul är ett 3-stjärnigt All inclusive hotell, byggt på toppen på en klippa, vilket ger fantastiska vyer och en utsikt som slår det mesta.

Hotellet har 385 rum där de flesta rummen har havsutsikt eller delvis skymd havsutsikt. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller junior suite. Alla rummen har en skön terrass att kunna njuta av solen och Gran Canarias underbara klimat ifrån.

Hotellets all inclusive system innebär att du som gäst har alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål/snacks/drycker redan inkluderat i ditt pris. Hotellet har även flera barer där ditt all inclusive också gäller om du skulle vilja avnjuta en eller två härliga paraplydrinkar i solnedgången.

Här erbjuds du även ett stort poolområde med två stycken stora pooler och ett vuxenområde med en enorm solterrass med jacuzzi och solsängar. Direkt här på hotellets lugna och avkopplande vuxenområde finner ni även Welltours wellnessbehandlingar, här får ni inte missa att avnjuta en underbar massagebehandling under parasoll och med den vackra Atlanten som omger dig.

Trappor leder ner till Puerto Ricos strand (c:a 706 trappsteg) vilket kan vara bra att veta och för vissa kan det innebära en skön uppvärmning när det för andra kan vara för tuffa att ta sig ner eller uppför. Taxiservice finns annars ifrån hotellet och taxi är fortsatt väldigt billigt på Gran Canaria.

Viktigt att också veta är att Welltours aktiviteter ofta hålls direkt på sandstranden i Puerto Rico och/eller på hotell Casablanca och TerrazaMar, 15-20 min promenad från ditt hotell Puerto Azul.

Paketpris 7 nätter för två personer inkl. hälsoprogram

September 2017: fr. 1099€

Alla måltider inkluderade.

Paketpris 14 nätter för två personer inkl. hälsoprogram

September 2017: fr.1799€

Alla måltider inkluderade.


    info@welltours.se© Welltours.se | 2017-2018