Företagsresor, föreningsresor och övriga gruppresor

Vi skräddarsyr alla företagsresor, föreningsresor och övriga gruppresor, helt efter era egna önskemål och behov.

Vill ni ha Team-building? Fokusera på hälsa? Ha tillgång till konferensrum och ha aktiviteter endast andra halvan av dagen? Vi styr upp ett schema som passar er bäst utifrån ert ändamål för resan.

Resor 2018:
Önskemål om datum eller specifik månad? Hör av dig så tittar vi på alternativ som passar er bäst

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

teambuilding Welltours 1

Här får du och din grupp möjligheter att välja och vraka mellan tex:

-Fysiska aktiviteter som gruppträningspass direkt på vår fina sandstrand, PT pass, yoga, hiking, vattenaerobics m.m. Våra Skandinaviska instruktörer, tränare och tidigare utlandsproffs är det som lockar fram svettdropparna.

-Föreläsning, konferensmöjligheter, teambuildings, kick-offs m.m

-Upplevelser som utflykter till tex Europas enda kaffeplantage, vinodling med prisbelönta viner, heldagsutflykter med katamaran på havet, utflykter till lokala marknader, shoppingtur och heldag i trendiga men ändå mysiga Las Palmas.

Vatten och sportaktiviteter samt massor av andra utflykter som aktiviteter. Här finns något för alla intressen och önskemål att välja emellan.

kaffebåt

-Härliga behandlingar som klassisk svensk massage och terapeutisk massage från vårt proffsiga Skandinaviska team av fysios och massörer. För dig som bara önskar njuta av sköna och avslappnande spabehandlingar som manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandlingar så står våra duktiga spaterapeuter också till ert förfogande.

Välj och vraka och sätt ihop er egen resa eller låt oss skräddarsy era företagsresor som gruppresor helt och hållet, The sky´s the limit!

Yrkesutbildningar

    info@welltours.se© Welltours.se | 2017-2018