Tv-profilerna Mirka Norrstöm och Carola Wetterholm inbjuder dig till en minnesvärd semester med sol och värme, glada skratt och skön träning där emellan!

Mirka och Carola ska nu rymma iväg från mammastressen en liten stund och bara fokusera på sig själva, och på er! Här blir det en ren mammaresa för de mammor som vill komma iväg en vecka för att ladda batterierna.

På sköna Gran Canaria kommer man att umgås, träna, sola, äta och bara vila tillsammans och målet är att knyta vänskapsband för livet. Kom med på en oförglömlig semester!

Resedatum är 14 September- 21 September
Förboka din plats i formuläret längst ner på sidan!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Mirka Norrström

Sveriges mest kända 13-barns mamma som bloggar om familjen, hur man får tid till sig själv och hur det är i vardagen med så många barn- både utmaningarna och glädjeämnena!

Carola Wetterholm

Även hon en känd mamma med sina 9 barn och som i sin blogg skriver om familjen; barn och barnbarn samt om studier och träning. Livet i stort och smått.

I Sverige har man fått följa både Mirka och Carola i deras vardag på Tv4 i programmet “Familjen Annorlunda” sedan säsong 2 där tv-tittarna fick en liten insyn kring de utmaningar som finns med att driva ett större hushåll, i en värld där man oftast hade ett litet.

Sedan dess och efter att tv kamerorna slocknat har livet fortsatt för dem båda, nu är de också ensamstående men tar hjälp och stöd av varandra.

Båda har varit vänner sedan över 15 år och bor nu också på samma ort. De har många gemensamma intressen och säger sig komplettera varandra väldigt bra och nu vill de hylla sin vänskap och ha glädje i att kunna unna sig en “mammaresa” tillsammans där de hoppas få träffa och umgås med sina härliga följare.

Och självklart så är du välkommen även om du inte är mamma.

Under veckan så kommer de att hålla en egen föreläsning/pratstund/frågestund samt att vara värdinnor för en trivselkväll där de lagar mat tillsammans med de som vill. Det utlovas mycket skratt och stoj!

Detaljer för resan och vad som ingår:

-Flyg t/r från Stockholm till Las Palmas 14 September retur 21 September

-Transfer t/r flygplats i Las Palmas

-Del i dubbelrum/bungalow (enkelrumstillägg tillkommer)

-Alla träningspass 1-2/dag

-En halvdagsutflykt till Agaete

-Trivselkvällar

-Massagebehandlingar till rabatterade priser

m.m.

(Tillägg: Enkelrum, frukost eller halvpension (frukost/middag) kan bokas separat)

Aktiviteter

Under veckan kommer ni ha möjlighet att vara med på två träningspass per dag. Dessa kommer att fokusera på lättare träning som passar alla som är helt otränade till de som har lite större motionsvana.

Passen kommer att variera mellan:

-Lätt yoga som fokuserar på flexibilitet

-Vattengymnastik med svenska klassiker

-Morgon-PW där vi väcker kroppen genom att promenera längs med havet

-Latinogympa, dansinspirerad gympa med vilken musik? ja du kan nog gissa det

Utflykt

Under veckan åker gruppen tillsammans i chartrad buss till den lummiga och frodiga orten Agaete där vi finner Europas enda kaffeplantager. Gården vi besöker odlar egna kaffeplantor, skördar bönorna, rostar och gör eget kaffe från start till mål. På gården finner vi även druvodlingar som de gör prisbelönt vin på. Vid besöket får vi en guidad rundtur som avslutas med höjdpunkten, avsmakningen. I samband med besöket kommer vi även att bjudas på en lätt lunch och möjligheten att handla deras egna produkter i den egna handelsboden innan vi tar plats på bussen igen.

Finns tid över så passar vi på att ta bilder någonstans på vägen!

Ditt boende

Under veckan bor hela gruppen på ett mysigt bungalow-område där man bor i delat sovrum i bungalow som bl.a. har eget kök för självhushåll. Området är grönt och lummigt och det är kort promenadavstånd till en av de tre poolerna som finns att tillgå. Vill du inte ligga vid poolen så ligger också stranden på ca 5 minuters gångavstånd.

På området finns restaurang, matbutik, hårfrisör, tennisbana m.m. och ligger ca 7 min ifrån centrum där än fler restauranger finns att välja på.

Vill man åka själv och slippa dela rum så tillkommer ett extra enkelrumstillägg på ca 70€/vecka. Möjlighet till att dela en bungalow på fyra personer (två sovrum) finns också vid efterfrågan ifall ni skulle vara en liten grupp som vill komma ner.

Vill man köpa till frukost och/eller halvpension så kan man göra det i bokningen. Detta erbjuds med kort gångavstånd från området till ett närliggande hotell där en härlig frukostbuffé finns för alla smaker och behov och en mindre a la carte meny för middag.

Pris:

Kostnaden för paketet med dess innehåll samt socialt umgänge med Mirka och Carola är:

11 295 kr*

*Med förbehåll för valuta förändring samt vid förändringar av flygskatter etc.

Villkor samt övriga önskemål om tillägg görs i samband med bokning. Skicka in din intresseanmälan så hjälper jag dig vidare med bokningen!

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Bokning:

Fyll i nedan formulär med dina uppgifter så kontaktas du av Welltours för vidare bokning och information

Bokning sker när inbetalning av bokningsavgift på 3 000 kr gjorts till Welltours.

Intresseanmälan:

Fyll i denna så komplett som möjligt. Vi svarar inom 24h, se till att kika i din skräpkorg då våra mejl ibland hamnar där.

Anmälan stängd


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018