Welltours massageutbildning

Welltours yrkesutbildning på Gran Canaria till Dipl. Massör passar perfekt för just dig som vill gå en intensivare och kortare utbildning men som ändå önskar få en gedigen grundutbildning. En stor del av kursens fokus ligger på praktiskt arbete.

Med din massörutbildning i bagaget så kan du välja om du vill arbeta som Dipl. Massör på heltid eller som en deltidssysselsättning, eller kanske enbart för eget privat bruk och för att tex. hjälpa familj och vänner. Efter utbildningen så kan du jobba på tex. gym, företag, kliniker, kryssningsfartyg eller starta ditt eget företag och ta emot dina egna klienter.

Efter avslutad och godkänd massörutbildning hos Welltours så kommer även flera av våra duktiga elever att kunna bli erbjudna ett säsongsarbete som massör hos oss på Gran Canaria.

Du får här möjligheten till både en kort, intensiv och rolig yrkesutbildning på Gran Canaria men du får även en möjlighet till arbete efter kursens slut. Du kan alltså här få två möjligheter i en, yrkesutbildning OCH arbete, och som vi utlovar att du inte hittar hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours.

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT även skulle vara intresserad av att arbeta hos oss efter kursens slut, skriv då gärna så i din ansökan till oss.

Det är självklart helt okej att gå någon av alla våra utbildningar även utan ett intresse för att arbete hos oss efter avslutad utbildning.
Du behöver inga förhandskunskaper för utbildningen till massör, du behöver dock vara 18 år fyllda.

Welltours massageutbildning är kvalitetssäkrad och leds av våra svenska lärare, medicinska massageterapeuter och idrottsmassörer.
Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig varmt välkommen in i vårt glada och proffsiga Welltoursteam på Gran Canaria.

Efter avslutad utbildning till massör så kan vi erbjuda ett urval av våra elever arbete hos oss på Gran Canaria

Efter godkänd avslutad utbildning så finns det även möjligheter för flera av våra elever att kunna säsongsarbeta som massörer hos Welltours på Gran Canaria, Welltours massageutbildningar är helt unika i sitt slag då vi är den enda utbildningsanordnaren på marknaden med skandinavisk personal och där vi kan erbjuda dig en gedigen yrkesutbildning först och främst men även en möjlighet till arbete här hos oss i världens bästa åretruntklimat.

Du behöver inga förhandskunskaper för denna utbildning. Du behöver vara 18 år fyllda.

Utbildningen är kvalitetssäkrad.

Massageutbildningar på Gran Canaria

Uppbyggnad massörutbildning

Utbildningen bedrivs på plats på Gran Canaria under 8 intensiva dagar med både lärarledda studier som självstudier. Teoretiska studier varvas med praktik där eleverna praktiserar på varandra. I slutet är det både praktisk och teoretisk examination där diplom och kursbevis ges till alla som klarar kursens krav.

Denna utbildning passar även perfekt för dig att kombineras ihop med Welltours utbildning till Dipl. Idrottsmassör eller till Dipl. Spaterapeut och då också till ett än mera fördelaktigt pris för dig.

Kombinera utbildning till massör och idrottsmassör och spara 995:- eller kombinera utbildning till massör och spaterapeut och spara hela 1995:-

Tamara Miranda

Ansvarig administratör och koordinator

-Du får en rolig, intensiv och väldigt prisvärd yrkesutbildning.
-Du får en kvalitetssäkrad utbildning i världens bästa åretruntklimat.
-Du kan få två möjligheter i en, utbildning och arbete, efter utbildningens slut och som du inte kan hitta hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours.

Tamara Miranda

Koordinator

Pris:

7 995:-

Kombinationspriser

Med dipl. Idrottsmassör: 10 995:- (Du sparar 995:-)

Med dipl. Spaterapeut: 14 995:- (Du sparar 1 995:-)

Startdatum 2017:

-3 April- 11 April

-4 September- 12 September

Massörutbildning för din framtida karriär

Innehåll massörutbildning

-Massagens historia, Ergonomi och friskvård, Effekter och användningsområden, Indikationer/Kontraindikationer, Lagar, etik, hygien, journalföring, patientbemötande.

-Anatomi bas
-Fysiologi bas
-Klassisk svensk massage
-Egentöjning/terapeutisk töjning
-Starta Eget
-Elevpraktik

Viktiga datum

 

Kursstart VT 2017:

3 April

Sista anmälningsdag: 31 Januari

Kursstart HT 2017:

4 September

Sista anmälningsdag: 3 Juli

Sena antagningar, utifrån anmälningar som inkommer efter sista anmälningsdagen, görs i mån av plats.

Tamara Miranda

Ansvarig administratör

Priser

-Massör 7995:-
-Idrottsmassör 3995:-
-Kombinationspris ihop 10995:- . Du sparar 995:-
-Spaterapeut 8 995:-
-Kombinationspris Spaterapeut och Massör 14995:-. Du sparar 1995:-
-Massageterapeut distans 28995:-
-Massageterapeut heltid 28995:-

I priset ingår:

Spansk moms, kurslitteratur, massagebänk, massageolja/kräm, all förbrukningsmaterial inom massage/spa samt diplom efter avslutad kurs.

Flyg och boende tillkommer dock bistår vi i att hitta boende i närheten.

Anmälningsvillkor

Anmälningsavgift om 2000kr där 500kr utgör administrativ avgift och återfås ej vid ev. avbokning. Anmälningsavgift betalas inom 10 dagar och resterande del utöver 2000kr för anmälningsavgift betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår, utbildningstid som eleven deltagit på samt anmälningsavgift återbetalas ej.

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se


    info@welltours.se© Welltours.se | 2016-2017