Massörutbildning

Welltours massörutbildning på Gran Canaria till Dipl. Massör passar perfekt för dig som vill gå en intensivare och kortare utbildning men som ändå önskar få en gedigen grundutbildning. En stor del av kursens fokus ligger på praktiskt arbete.

Efter avslutad och godkänd massageutbildning hos Welltours så kommer även flera av våra duktiga elever att kunna bli erbjudna ett säsongsarbete som massör hos oss på underbara Gran Canaria.

Du kan alltså här få två möjligheter i en, yrkesutbildning OCH arbete. Denna möjlighet är vi ensamma om att kunna erbjuda dig och är något som du inte hittar hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours.

NYHET!

Kom när ni vill mellan Oktober och Maj!

Nu erbjuder vi möjligheten att komma utanför våra fasta kursstarter (ej sommar).Vill du och en vän komma ner tillsammans och utbilda er till massörer, men kan inte komma ner då vi har kurs? Hör av er till oss så ordnar vi kursen privat för er. Är ni dessutom 3-5 personer kan vi ordna en riktigt bra deal på boendet!

Priset för kursen till Diplomerad Massör är 7 995 kr/person

Priset med kombination Diplomerad Idrottsmassör är 10 994kr/person (du sparar 995 kr)

Mejla oss på info@welltours.se vid intresse!

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT även skulle vara intresserad av att arbeta hos oss efter kursens slut, skriv då gärna så i din ansökan till oss.

Det är självklart helt okej att gå någon av alla våra utbildningar även utan ett intresse för att arbete hos oss efter avslutad utbildning.

Du behöver inga förhandskunskaper för utbildningen till massör, du behöver dock vara 18 år fyllda.

Efter avslutad utbildning till massör så kan vi erbjuda ett urval av våra elever arbete hos oss på Gran Canaria

Med din massörutbildning i bagaget så kan du välja om du vill arbeta som Dipl. Massör på heltid eller som en deltidssysselsättning, eller kanske enbart för eget privat bruk och för att tex. hjälpa familj och vänner. Efter utbildningen så kan du jobba på tex. gym, företag, kliniker, kryssningsfartyg eller starta ditt eget företag och ta emot dina egna klienter.

Welltours massageutbildning är kvalitetssäkrad och leds av våra svenska lärare, medicinska massageterapeuter och idrottsmassörer.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig varmt välkommen in i vårt proffsiga Welltoursteam på underbara Gran Canaria.

Kursens uppbyggnad

Utbildningen bedrivs på plats på Gran Canaria under 8 intensiva dagar med både lärarledda studier som självstudier. Teoretiska studier varvas med praktik där eleverna praktiserar på varandra. I slutet är det både praktisk och teoretisk examination där diplom och kursbevis ges till alla som klarar kursens krav.

Kursinnehåll

-Massagens historia, Ergonomi och friskvård, Effekter och användningsområden, Indikationer/Kontraindikationer, Lagar, etik, hygien, journalföring, patientbemötande.
-Anatomi bas
-Fysiologi bas
-Klassisk svensk massage
-Egentöjning/terapeutisk töjning
-Starta Eget
-Elevpraktik

Tips!
Kombinera utbildning till massör och idrottsmassör och spara 995:- eller kombinera utbildning till massör och spaterapeut och spara hela 1995:-

Tamara Miranda

Ansvarig administratör och koordinator

Pris:

7 995:-

Kombinationspriser

Med Dipl. Idrottsmassör: 10 995:- (Du sparar 995:-)

Med kurs Spapedikyr: 8 499:- (Du sparar 500:-)

Med Dipl. Spaterapeut: 14 995:- (Du sparar 1 995:-)

Paketpris med boende 

 Mejla oss! 

Kursdatum 2019:

20 Maj- 27 Maj

Sista anmälningsdag samt inbetalning senast 20 April

19 September- 26 September

Sista anmälningsdag samt inbetalning senast 19 Augusti

OBS! Varje kurs bör ha ett minimum på 3 deltagare

Vad säger våra tidigare studenter?

“Kursen var väldigt intensiv men jag lärde mig otroligt mycket! Det är viktigt att få in så mycket praktik som möjligt och det fick jag på plats efter kursen.”

-Jenny Alm, Nyköping, Sverige

“Det var en lärorik kurs och Andreas var otroligt pedagogisk och tålmodig med oss. Även om man startade från noll så kände man att man blev riktigt duktig massör efter de intensiva åtta dagarna”

-Susie Ericson, Stockholm, Sverige

I priset ingår:

Spansk moms, kurslitteratur, tillgång till massagebänk och produkter samt diplom efter avslutad kurs.

Flyg och boende tillkommer. Vi bistår i att hitta boende i närheten.

Anmälningsvillkor

Kursavgiften betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår; utbildningstid som eleven deltagit på, överföringskostnader samt en administrativ kostnad på 1 000:- återges ej.
Skulle kursen bli inställd meddelas de anmälda senast en månad innan och ev. kursavgift betalas tillbaka till fullo.

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018