Massageutbildning utomlands till Dipl. Idrottsmassör.

Welltours vidareutbildning på Gran Canaria till Dipl. Idrottsmassör passar perfekt för dig som vill gå en intensivare och kortare massagekurs inom yrket som massör. Kursen är på 4 dagar och en stor del av kursens fokus ligger på praktiskt arbete.

Du får här möjligheten till både en kort, intensiv och rolig yrkesutbildning där du även kan få en möjlighet till arbete hos Welltours efter kursens slut. Du kan alltså här få två möjligheter i en: utbildning OCH arbete. Just detta är vi ensamma om att kunna erbjuda dig och det är något som du inte hittar hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours Educations.

NYHET!

Kom när ni vill mellan Oktober och Maj!

Nu erbjuder vi möjligheten att komma utanför våra fasta kursstarter (ej sommar). Vill du och en vän komma ner tillsammans och utbilda er till massörer, men kan inte komma ner då vi har kurs? Hör av er till oss så ordnar vi kursen privat för er. Är ni dessutom 3-5 personer kan vi ordna en riktigt bra deal på boendet!

Priset för kursen till Diplomerad Massör är 7 995 kr/person

Priset med kombination Diplomerad Idrottsmassör är 10 994kr/person (du sparar 995 kr)

Mejla oss på info@welltours.se vid intresse!

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT även skulle vara intresserad av att arbeta hos oss efter kursens slut, skriv då gärna så i din ansökan till oss. Det är självklart helt okej att gå någon av alla våra massageutbildningar även utan ett intresse för att arbeta hos oss efter avslutad massageutbildningutomlands.

För att gå vidareutbildningen till Dipl. Idrottsmassör så behöver du först ha en massageutbildning till minst Dipl. Massör. Utbildningen till Dipl. Massör kan du gå hos oss eller redan ha genomfört denna utbildning tidigare hos annan utbildningsanordnare. Du behöver även vara 18 år fyllda för att kunna gå kursen, i övrigt så behövs inga andra förhandskunskaper.

Efter avslutad utbildning till massör så kan vi erbjuda ett urval av våra elever arbete hos oss på Gran Canaria

Med din massageutbildning utomlands i bagaget så kan du välja om du vill arbeta som Dipl. Idrottsmassör på heltid eller som en deltidssysselsättning, eller kanske enbart för eget privat bruk och för att tex. hjälpa familj och vänner.

Efter avslutad massagekurs så är det också vanligt att arbeta ute hos idrottsföreningar, gym, på olika evenemang, med individuella idrottare/motionärer. Du kan även välja att starta eget och ta emot dina egna klienter som önskar idrottsmassage som behandling.

Welltours massageutbildningar är alla kvalitetssäkrade och leds av våra svenska lärare, medicinska massageterapeuter och idrottsmassörer på plats.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig varmt välkommen in i vårt proffsiga Welltoursteam på underbara Gran Canaria.

Kursens uppbyggnad

Utbildningen bedrivs på plats på Gran Canaria under 4 intensiva dagar med både lärarledda studier som självstudier. Teoretiska studier varvas med praktik där eleverna praktiserar på varandra. I slutet av kursen så är det både praktisk och teoretisk examination där diplom och kursbevis ges till alla som klarar kursens krav.

Kursinnehåll

-Om idrottsmassage, idrottsmassagens syfte och verkan.
-Idrottsmassage utförande, tekniker, grepp och användningsområden.
-Idrottsskador/motionsskador och deras omhändertagande och rehabilitering.
-Terapeutisk töjning
-Elevpraktik.

Tips!
Kombinera utbildningen till Idrottsmassör och utbildningen till Massör och spara hela 995:-

Tamara Miranda

Ansvarig administratör och koordinator

Pris:

3 995:-

Kombinationspriser

Med Dipl. Massör: 10 995:- (Du sparar 995:-)

Paketpris med boende i kombo med Dipl. Massör

14 400:- (Del i dubbelrum)

Kursdatum 2018:

12 April- 15 April

Sista anmälningsdag: 15 Mars samt inbetalning senast 19 Mars

11 September- 14 September

Sista anmälningsdag: 8 Augusti samt inbetalning senast 11 Augusti

Vad säger våra tidigare studenter?

“Som redan utbildad massör så tror jag starkt på att utveckla sin kompetens med vidareutbildning. Hos Welltours fick jag både det samt sol och bad vilket var perfekt. Rekommenderas!”
-Andrés Silva, Larvik, Norge
“Kursen var väldigt intensiv men jag lärde mig otroligt mycket! Det är viktigt att få in så mycket praktik som möjligt och det fick jag på plats efter kursen.”
-Jenny Alm, Nyköping, Sverige

I priset ingår:

Spansk moms, kurslitteratur, tillgång till massagebänk och massageolja samt diplom efter avslutad kurs.

Flyg och boende tillkommer. Vi bistår i att hitta boende i närheten.

Anmälningsvilkor

Kursavgiften betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår; utbildningstid som eleven deltagit på, överföringskostnader samt en administrativ kostnad på 1 000:- återges ej.

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se


    info@welltours.se© Welltours.se | 2018