Diplomerad Idrottsmassör

Welltours utbildning till Idrottsmassör

Welltours vidareutbildning på Gran Canaria till Dipl. Idrottsmassör passar perfekt för just dig som vill gå en intensivare och kortare massagekurs som en vidareutbildning inom yrket som massör. Kursen är på 4 dagar och en stor del av kursens fokus ligger på praktiskt arbete.

Med din vidareutbildning till idrottsmassör i bagaget så kan du välja om du vill arbeta som Dipl. Idrottsmassör på heltid eller som en deltidssysselsättning, eller kanske enbart för eget privat bruk och för att tex. hjälpa familj och vänner.

Efter avslutad massagekurs så är det också vanligt att arbeta ute hos idrottsföreningar, gym, på olika evenemang, med individuella idrottare/motionärer. Du kan även välja att starta eget och ta emot dina egna klienter som önskar idrottsmassage som behandling.

Efter att du som elev godkänt avslutat någon av Welltours massageutbildningar så kan du och våra andra duktiga elever även kunna bli erbjudna ett säsongsarbete som massör hos oss på Gran Canaria.

Du får här möjligheten till både en kort, intensiv och rolig massagekurs på Gran Canaria men du får även en möjlighet till arbete efter kursens slut. Du kan alltså här få två möjligheter i en, utbildning OCH arbete, och som vi utlovar att du inte hittar hos någon annan utbildningsanordnare än hos Welltours.

Om du som önskar utbilda dig hos oss under HT även skulle vara intresserad av att arbeta hos oss efter kursens slut, skriv då gärna så i din ansökan till oss.

Det är självklart helt okej att gå någon av alla våra massageutbildningar även utan ett intresse för att arbete hos oss efter avslutad utbildning.

För att gå vidareutbildningen till idrottsmassör så behöver du först ha en grundutbildning till minst dipl. massör. Utbildningen till dipl. massör kan du gå hos oss eller redan ha genomfört denna utbildning tidigare hos annan utbildningsanordnare. Du behöver även vara 18 år fyllda för att kunna gå kursen, i övrigt så behövs inga andra förhandskunskaper.

Welltours massageutbildningar är alla kvalitetssäkrade och leds av våra svenska lärare, medicinska massageterapeuter och idrottsmassörer på plats.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att snart få hälsa dig varmt välkommen in i vårt glada och proffsiga Welltoursteam på Gran Canaria.

Efter avslutad utbildning till massör så kan vi erbjuda ett urval av våra elever arbete hos oss på Gran Canaria

Efter avslutad utbildning så är det vanligt att arbeta ute hos idrottsföreningar, gym, på olika evenemang, med individuella idrottare/motionärer. Du kan även välja att starta eget och ta emot dina egna klienter som önskar idrottsmassage som behandling. Utbildningen har praktiskt arbete i fokus där du får lära dig hur du ska behandla specifika muskelproblem och områden.

Efter godkänd avslutad utbildning så finns det även möjlighet för flera av våra elever att säsongsarbeta som massörer hos Welltours på Gran Canaria.

För att gå denna utbildning behöver du vara 18 år fyllda.

Utbildningen är kvalitetssäkrad.

Uppbyggnad utbildning Idrottsmassör

Utbildningen bedrivs på plats på Gran Canaria under 8 intensiva dagar med både lärarledda studier som självstudier. Teoretiska studier varvas med praktik där eleverna praktiserar på varandra. I slutet av kursen så är det både praktisk och teoretisk examination där diplom och kursbevis ges till alla som klarar kursens krav.

Innehåll utbildning Idrottsmassör

-Om idrottsmassage, idrottsmassagens syfte och verkan.

-Idrottsmassage utförande, tekniker, grepp och användningsområden.

-Idrottsskador/motionsskador och deras omhändertagande och rehabilitering.

-Terapeutisk töjning

-Elevpraktik.

Viktiga datum

Kursstart HT 2017:

12 September -15 September

Sista anmälningsdag: 12 Juli

Sena antagningar, utifrån anmälningar som inkommer efter sista anmälningsdagen, görs i mån av plats.

Tamara Miranda

Administrativt ansvarig

Priser

-Massör 7995:-
-Idrottsmassör 3995:-
-Kombinationspris ihop 10995:- . Du sparar 995:-
-Spaterapeut 8 995:-
-Kombinationspris Spaterapeut och Massör 14995:-. Du sparar 1995:-
-Massageterapeut distans 28995:-
-Massageterapeut heltid 28995:-

I priset ingår:

Spansk moms, kurslitteratur, massagebänk, massageolja/kräm, all förbrukningsmaterial inom massage/spa samt diplom efter avslutad kurs.

Flyg och boende tillkommer dock bistår vi i att hitta boende i närheten.

Anmälningsvilkor

Anmälningsavgift om 2000kr där 500kr utgör administrativ avgift och återfås ej vid ev. avbokning. Anmälningsavgift betalas inom 10 dagar och resterande del utöver 2000kr för anmälningsavgift betalas senast 30 dagar innan kursstart. Vid avhopp efter kursstart så återfås den del av utbildningen som proportionellt kvarstår, utbildningstid som eleven deltagit på samt anmälningsavgift återbetalas ej.

Mejla oss vid frågor och/eller anmälan:

info@welltours.se


    info@welltours.se© Welltours.se | 2016-2017