Welltours Hälsoresor

Önskar du få en härlig mix av aktiviteter, skonsam rörelseträning, rehabilitering och ändå skön avkoppling i ett av världens allra bästa åretruntklimat?

Welltours hälsoresor Kanarieöarna ger dig allt detta och lite till.
Gruppträningar och yoga på stranden, massage, hiking i bergen, vattengymnastik och rehab i varmbassäng är några av alla aktiviteter i vårt hälsoprogram som du får att kunna välja mellan och som redan ingår i ditt pris.

Vad säger våra tidigare gäster?

Welltours hälsoresor Kanarieöarna passar ung som äldre, tränad som otränad och är som klippt och skuren för både privatpersoner som föreningar. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga.

Våra hälsoresor utomlands har också aktiviteter och ett hälsoprogram som även är perfekt anpassade för dig med tex. reumatism, astma/allergi, fibromyalgi m.m.

Många av dina aktiviteter hålls utomhus i vårt underbara klimat, ibland på hotellets egna område, i poolen, på vårt fantastiska Gym & Spa, men som oftast direkt på stranden med sanden och den egna kroppen som ett naturligt och ett bra motstånd.

Under våra hälsoresor utomlands så hålls aktiviteterna tidigare på dagen eller under tidig kväll, innan det hunnit bli för varmt på dagen och tidig kväll när solen inte längre är lika stekande het.

Vad sägs om att börja dagen med skön gruppgymnastik med fokus på mjuk rörelseträning eller lugn morgonyoga i soluppgången för att sedan ta ett härligt morgondopp i havet? Vi tipsar om att du tar med din egen frukost att avnjuta direkt på stranden efter aktiviteten och när vi har stranden helt för oss själva, livskvalitet på hög nivå.

Oavsett om du vill åka som privatperson eller om ni är en grupp som önskar åka så skräddarsyr vi er resa efter dina och era särskilda behov och önskemål.

Vi ska ju absolut inte heller för den delen glömma att också njuta genom att återhämta oss på bästa sätt under vår semester, just därför så får du nu under hela din vistelse hos oss dessutom helt fri tillgång till vårt fantastiska gym och vår mycket populära spa/relaxavdelning på Welltours Wellness Center. Här erbjuds du även ett stort urval av sköna behandlingar att boka hos vår skandinaviska spapersonal. Ett måste här är att boka den ljuvliga klassiska svenska massagen hos någon av våra duktiga svenska massörer, 100% nöjd kund garanti utlovas.

Vi utlovar dig en resa som blir till ett minne för livet där du deltar helt efter din egna förmåga och dina egna förutsättningar.

“En fantastisk hjelp! Har du kroppslige utfordringer så er det her en virkelig får god hjelp! Smertelindring og god veiledning! Fantastisk! Kunnskapsrik! Tar smerter på alvor!”

-Winnie Engevold, 59 år, Larkollen, Norge

“Vi hade det jättebra! Aktiviteterna var roliga, omväxlande och lagom utmanande.”

– Ann-Christine Andersson, 65 år, Norråker, Sverige

“För mitt brutna ben så var programmet med rehabilitering toppen. Vi kommer tillbaka nästa år också!”

-Britt-Marie Johansson, 63 år, Eskilstuna, Sverige

“För 9 år sedan var jag med om en svår trafikolycka där jag nästan miste livet. Andreas behandling har varit och är en stor hjälp i min rehabilitering, jag är väldigt glad och tacksam över den behandling jag fått och som jag fortsatt kommer tillbaka till”

-Laila Ask, 70 år, Berlevåg, Norge

Våra hotell och priser:

Hotell Casablanca

Hotell SunSuite & Terraza Mar

Puerto Azul

Hotell Casablanca.

Ett fyrstjärnigt vuxenhotell med närhet till Wellness Center med gym och spa, strand och shoppingcentrum.

SunSuite & TerrazaMar

Två hotell på solsidan av dalen med enorma terrasser och närhet till allt.

Puerto Azul

All inclusive-hotell med bästa utsikten- alla rum har havsutsikt! Anpassat till både vuxna och barn där vuxna har ett eget poolområde med massagehörn.

Följ oss på Instagram!

Exemel på veckoschema med aktiviteter


    info@welltours.se© Welltours.se | 2016-2017