Gruppresor och företagsresor

Welltours företagsresor och gruppresor passar företaget, föreningen, kompisgänget, stora familjen, organisationen som för klassresan. Vi skräddarsyr alla företagsresor, föreningsresor och övriga gruppresor, helt efter era egna önskemål och behov.

Vill ni ha Team-building? Fokusera på hälsa? Ha tillgång till konferensrum och ha aktiviteter endast andra halvan av dagen? Vi styr upp ett schema som passar er bäst utifrån ert ändamål för resan.

Resor:
Önskemål om datum eller specifik månad? Hör av dig så tittar vi på alternativ som passar er bäst

Tamara Miranda

Welltours Koordinator

Företagsresor

Ni får ett stort utbud av hotell som aktiviteter att välja mellan. Här vill vi återigen tipsa om många av de olika utflykterna och de olika upplevelserna som finns att se och göra på Gran Canaria. Trodde du att Gran Canaria enbart var stränder och torrt ökenklimat? Låt oss få visa dig gömda pärlor och ställen som du (och många andra med för den delen) inte trodde existerade på Gran Canaria.

Här får du och din grupp också möjligheter att välja och vraka mellan tex:

-Fysiska aktiviteter som gruppträningspass direkt på vår fina sandstrand, PT pass, yoga, hiking, vattenaerobics m.m. Våra Skandinaviska instruktörer, tränare och tidigare utlandsproffs är det som lockar fram svettdropparna.

-Föreläsning, konferensmöjligheter, teambuildings, kick-offs m.m

-Upplevelser som utflykter till tex Europas enda kaffeplantage, vinodling med prisbelönta viner, heldagsutflykter med katamaran på havet, utflykter till lokala marknader, shoppingtur och heldag i trendiga men ändå mysiga Las Palmas.

Vatten och sportaktiviteter samt massor av andra utflykter som aktiviteter. Här finns något för alla intressen och önskemål att välja emellan.

Temaresor

-Härliga behandlingar som klassisk svensk massage och terapeutisk massage från vårt proffsiga Skandinaviska team av fysios och massörer. För dig som bara önskar njuta av sköna och avslappnande spabehandlingar som manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandlingar så står våra duktiga spaterapeuter också till ert förfogande.

Välj och vraka och sätt ihop er egen resa eller låt oss skräddarsy era företagsresor som gruppresor helt och hållet, The sky´s the limit!

Welltours håller till i Puerto Rico på södra Gran Canaria. Här har vi det torraste, jämnaste och de varmaste temperaturerna på hela Gran Canaria. Den skandinaviske högsäsongen börjar i slutet av oktober och sträcker sig fram till slutet av mars/början av april. Under denna period är vädret oftast som vid svensk högsommarvärme men kan under perioden december t.o.m februari ibland vara en aning ostadigare. Mars och april är vårmånader och maj t.o.m november så är temperaturen i topp. Att vara förberedd på värmen som väntar är att rekommendera. Att dricka ordentligt med vatten, inte vistas för länge i solen mitt på dagen, ha solskydd i form av lotion som något på huvudet och att försöka sänka kroppstemperaturen med ett dopp i havet/bassängen med jämna mellanrum är välbehövligt.

Hör av er till oss med era önskemål och behov för er resa så återkommer vi med en offert. Vi lovar att se till att er resa blir till en succé.

Yrkesutbildningar